Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea: L-am vazut pe Bercea in curtea PSD. La mine in birou n-a fost

psd2
"Sper ca domnul Mircea Geoană, fost preşedinte PSD, să nu fi făcut o asemenea afirmaţie mincinoasă. Sper. Pentru că Bercea Mondialul nu a fost la mine în birou, nici în Kiseleff, nici în alt birou pe care l-am avut. Mi-aduc aminte că a fost la un moment dat în curtea partidului, ştiu că l-am văzut pe geam, am întrebat colegii... L-am văzut când ieşea din curte, nu a intrat în sediu. Nu ştiu ce făcea. Dar Bercea Mondial nu a fost la mine în birou şi sper că este o neînţelegere a dumneavoastră, pentru că domnul Mircea Geoană nu putea să spună o asemenea minciună gogonată că l-a văzut pe Bercea Mondial la mine în birou", a declarat Liviu Dragnea. Întrebat dacă îl cunoaşte pe Bercea, Dragnea a răspuns: 'N-am avut onoarea să-l cunosc'.

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a afirmat joi seară la Realitatea TV în legătură cu prezenţa lui Bercea Mondial la sediul PSD în 2009 că Liviu Dragnea ar trebui să lămurească acest lucru.

'Cel mai bine să-l întrebaţi pe domnul Dragnea ce a făcut în biroul dânsului, pentru că eu nu l-am cunoscut (n.red. - pe Bercea Mondial) şi m-aş feri de un astfel de personaj', a spus Geoană In 2009, Liviu Dragnea era secretar general PSD. Citește și : Ce spune Traian Băsescu despre grațierea lui Bercea Dezvăluirile soției lui Mircea Băsescu Imunitatea lui Basescu, contestata la CCR DNA: De ce trebuie arestat Mircea Basescu/ DOCUMENT Predoiu tranșează subiectul Băsescu: “Ar fi o eroare” Macovei isi ataca colegii. Cum se pozitioneaza in scandalul Basescu-Bercea Cine sunt judecatorii care decid soarta lui Mircea Basescu Cu cine si-a petrecut Mircea Basescu noaptea Cine este procurorul care l-a retinut pe fratele presedintelui SURSE Kovesi cere sa fie aparata de CSM Inspectia Judiciara sesizata in Cazul Mircea Basescu FOTO Intalniri interesante intre un consilier prezidential si capi ai romilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.