Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, MESAJ către parlamentarii din comisie pe întâlnirea cu Augustin Lazăr

www.agerpres.ro
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, mesaj către parlamentarii din comisia de anchetă înaintea întâlnirii cu procurorul general, Augustin Lazăr. Respectiva întâlnire se vehicula că va avea loc la Ministerul Justiţiei, însă preşedintele PSD susţine că ar trebui să aibă loc la Parlament. "Dacă aş fi membru în comisie, aş dori să fac întâlnirea la Parlament", a declarat Dragnea.

"Eu cred ca au suficiente date. Am auzit despre aceasta intentie. Eu, ca parlamentar, sper ca acea intalnire sa aiba loc in Parlament. Nu cred ca cineva poate media intre Parlament si alta institutie in afara de CCR. (...)Eu, daca as fi membru in comisie, as dori sa fac intalnirea la Parlament, acolo unde se desfasoara lucrarile comisiei. (...) Daca vorbim de intalniri secrete, inseamna ca ne aflam intr-o situatie foarte grava.", a declarat Liviu Dragnea.

Ministerul Justiţiei a informat luni că ministrul Tudorel Toader şi procurorul general Augustin Lazăr au stabilit ca, în perioada următoare, să aibă loc o întâlnire cu parlamentarii din Comisia specială de anchetă a prezidenţialelor din 2009. Întâlnirea a fost programată după ce Parchetul General a refuzat să trimită Comisiei parlamentare o copie a dosarului privind organizarea alegerilor din 2009, pe motiv că "activitatea unei comisii de anchetă nu are nicio legătură cu o anchetă judiciară, obiectul acestora fiind diferit", astfel încât cele două anchete nu pot interfera, după cum se preciza într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.