Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, mesaj fara precedent pentru Iohannis: Sa-l folosim si sa-l lasam sa ne foloseasca

dragnea iohannis

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat la Scoala de vara a organizatiei de femei a PSD ca doreste sa intre intr-o noua 'epoca politica'. El a facut o pledoarie pentru dialog, pentru 'pace politica' si 'armistitiu politic' de lunga durata, astfel incat un nou guvern sa nu mai darame de fiecare data ce a facut vechiul guvern.

El le-a spus membrilor PSD ca doreste sa profite de faptul ca presedintele Klaus Iohannis vrea si el un altfel de a face politica si de aceea trebuie folosit.

"Îmi doresc foarte mult să intrăm într-o nouă epocă politică. Epoca Traian Băsescu, o epocă a războiului, s-a consumat, suntem într-un moment de inflexiune. Avem un preşedinte care nu pare că-şi doreşte războaie politice cu orice preţ, haideţi să-l folosim, haideţi să-l lăsăm să ne folosească. Sper să înţeleagă şi preşedintele, sper să înţelegem şi noi, liderii de partid şi membrii de partid, că un război politic permanent dus cu orice preţ şi cu mize foarte mici nu face decât să afecteze viitorul acestei ţări", a afirmat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.