Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Dragnea, mesaj pentru Iohannis: 'Să se uite la ce păţeşte Traian Băsescu acum'

dragnea iohannis

Preşedintele PSD îl critică pe Klaus Iohannis, în emisiunea Q&A de la Antena 3, pentru afirmaţiile despre viitoare dosare DNA şi pentru atitudinea faţă de Tăriceanu.

Iohannis a comentat în urmă cu câteva zile solicitarea lui Tăriceanu pentru parlamentari de a nu mai vota cererile DNA înainte de alegeri. Şeful statului a părut că are cunoştinţă despre viitoare dosare ale DNA. Liviu Dragnea. (Vezi declaraţia AICI.)

Liviu Dragnea afirmă că a "rămas blocat" când a auzit declaraţia lui Iohannis. Liderul PSD susţine că a întrebat inclusiv de oameni de la Bruxelles despre cele spune de Iohannis, care ar aminti de perioada lui Traian Băsescu. Fostul preşedinte a fost acuzat că s-a implicat în justiţie şi chiar a folosit justiţia ca armă politică, iar acum este el însuşi vizat de anchete penale.

"Eu nu sunt de acord cu solicitarea lui Călin Popescu Tăriceanu. Pot să-i înţeleg raţionamentul, dar de ce trebuie să facem asta? Nici nu cred că instituţia respectivă se va implica în campanie, sper. Prin tonul folosit şi cuvintele folosite, domnul Iohannis arată că ştie ce se va întâmpla. M-a prins pe gânduri declaraţia preşedintelui Iohannis. Înţeleg că vrea să devină preşedinte jucător, dar să se uite la ce păţeşte Traian Băsescu acum. Nimeni nu împărăţeste pămânul. E o vorba de la noi din Teleorman, Toţi suntem trecători în funcţii", a declarat Dragnea.

Preşedintele PSD mai spune că "nu e ok" cum a vorbit Iohannis despre preşedintele Senatului, pentru că "Tăriceanu nu l-a jignit".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.