Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea: Nu o să fiu condamnat la moarte

liviu dragnea

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Craiova, că sâmbătă va reveni în acest oraş, împreună cu premierul Victor Ponta, pentru a semna contractul de execuţie a lucrărilor la noul stadion.

'Indiferent ce se va întâmpla mâine (vineri, la ÎCCJ, când se va da verdictul in dosarul Referendumul -n.r.), sunt absolut sigur că n-o să fiu condamnat la moarte. Şi nu va fi execuţie mâine. Din câte am auzit se pare că nu se va întâmpla lucrul ăsta. Deci, sâmbătă, oricum ajung aici cu prim-ministrul. Asta e categoric. Şi nici nu se închide investiţia, din câte am auzit', a afirmat Liviu Dragnea.

"(...) eu am făcut campanie electorală şi am îndemnat oamenii să iasă la vot. Aşa, într-o frază, că, de fapt, ăsta e subiectul. Şi discuţia se poartă dacă a îndemna oamenii să iasă la vot este infracţiune sau nu. Dacă va fi considerată infracţiune, atunci înseamnă că nimeni nu va mai putea să facă campanie electorală în România, deci va fi foarte bine pentru democraţie, între ghilimele", a mai spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.