Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea pune bâtele pe Guvern

strike lovitura

PSD va depune o moțiune simplă împotriva unui ministru și lucrează la încă două acțiuni similare, acest demers fiind prima acțiune parlamentară a social-democraților împotriva Guvernului Dacian Cioloș.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, miercuri, ca partidul va depune o motiune simpla pe sanatate, de a carui redactare se ocupa fostul ministru al Sanatatii, Nicolae Baniciou.

In acelasi timp, PSD analizeaza posibilitatea depunerii a inca doua motiuni simple, pe fonduri europene, respectiv pe mediu, de care se ocupa fostul ministru al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici si fostul ministru al Mediului, Doina Pana.

"A fost o decizie a Biroului Permanent Național prin care l-am însărcinat pe domnul Nicolae Bănicioiu să analizeze rapid, până mâine, oportunitatea depunerii unei moțiuni simple pe Sănătate, având în vedere tragediile cu care ne-am confruntat în ultimele zile.  Deocamdată (n.r. – moțiune simplă doar pe Sănătate). Analizăm și pe Mediu și pe Fonduri Europene. De Mediu se ocupă în aceste zile Doina Pană, iar pe Fonduri Europene Rovana Plumb și Eugen Teodorovici.  Cel mai târziu mâine domnul Bănicioiu are draftul pentru Sănătate", a declarat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.