Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, reacție furtunoasă după atacul Alinei Gorghiu. Dezvăluiri din culisele USL

captura TV
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a comentat, la emisiunea Q&A, de la Antena 3, declarația președintelui PNL Alina Gorghiu potrivit căreia USL a fost o greșeală și că ”nu poţi să te aliezi cu PSD-ul şi să crezi că vei rămâne neviciat și nevătămat”. Președintele PSD a povestit cum a început povestea USL, după o discuție la Victor Ponta acasă, la care Crin Antonescu a venit însoțit de Radu Stroe.

ULTIMA DORINȚĂ a lui Fidel Castro, respectată cu sfințenie: Ce nu se va întâmpla în Cuba niciodată

”Am avut două trei întâlniri în patru, tot discutând am început să avem încredere unii în alții. (...) Au fost negocieri de zile și nopți, eu am fost la toate, cu județele, pentru a face listele la locale. Noi am acceptat de la început paritate, chiar dacă PSD-ul era mai mare decât PNL, dar am acceptat paritate pe liste pentru că toți am înțeles că avem un obiectiv comun. Nu doar să îl schimbăm pe Băsescu, ci să schimbăm această țară”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena3.

Preşedintele PSD îl vede pe Băsescu pe cai mari: 'Eu aş fi îngrozit...'

”Ca cineva să vină acum să murdărească cel mai frumos proiect politic de la Revoluție încoace, care a avut o susținere foarte mare din partea populației, nu e în regulă”, a continuat Dragnea.

Cât despre ruptura USL, Liviu Dragnea a declarat cine a cedat primul:

Fiecare am avut o vină pentru că ne-am lăsat păcăliți sau manipulați. Primul care a cedat a fost Crin. Eu nu l-am învinovățit niciodată că a luat decizia asta. La un moment dat o să reușim, poate, să aflăm informații de unde a plecat acea râcă ce a dus, în final, la ruperea USL. Dar a fost un proiect cinstit din partea noastră și din partea lui Crin Antonescu”, a spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.