Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea recunoaște: Un fost ministru cu trei dosare la DNA, 'creierul' programului de guvernare

revista 22
Dragnea Grindeanu Tariceanu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Antena 3, că a lucrat la programul de guvernare cu fostul ministru de Finanţe, Darius Vâlcov, trimis în judecată pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, pentru că este un bun profesionist, şi îşi "asumă" faptul că a colaborat cu o persoană care are probleme în justiţie.

Vezi şi: Sebastian Ghiţă a angajat un celebru avocat din Serbia (surse)

"Pentru prima dată o spun public, pentru că mi se pare că e datoria mea să fac lucrul ăsta. Darius a fost unul din oamenii de bază cu care am lucrat la programul de guvernare, Darius Vâlcov. (...) A venit de la PDL, dar este un om cu o foarte bună pregătire. Pe lângă alţi specialişti cu care am lucrat la programul de guvernare, cu Darius am lucrat şi la acest program de guvernare", a spus Dragnea.

Întrebat despre problemele în justiţie ale fostului ministru, liderul PSD a spus că "îşi asumă asta", pentru că Vâlcov este un profesionist.

Vezi și: Se complică jocurile în PNL: Întâlnire crucială în Ardeal

"Are probleme în justiţie, dar Darius Vâlcov este unul din oamenii care, prin contribuţia lui, prin munca lui, la programul nostru de guvernare (...) a adus o contribuţie serioasă pentru ca românii să o ducă mai bine. Şi eu îmi asum lucrul ăsta", a spus el.

Vâlcov este trimis în judecată pentru infracțiuni de corupție într-un dosar aflat la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) și pentru luare de mită în alt dosar, aflat la Tribunalul Olt. În anul 2015, Vâlcov a fost în atenţia procurorilor şi a opiniei publice, detalii inedite din cele trei doare ale sale fiind lansate prin comunicatele oficiale ale DNA şi pe surse. Mita în cimitir şi colecţia impresionantă de tablouri au fost aspecte care au făcut senzaţie în urmă cu doi ani, când Darius Vâlcov era ministru de Finanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.