Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea, scrisoare catre SUA. Explicatii pentru invinuirea americanilor de pierderea alegerilor

scrisoare sua america

Presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a fost acuzat de Marian Vanghelie ca i-a invinuit pe americani pentru pierderea alegerilor de catre Victor Ponta. Insa Dragnea sustine ca nu a dat vina pe americani si ca le-a scris acestora o scrisoare pentru a le explica acest lucru si pentru a-i asigura de sprijinul PSD pentru parteneriatul strategic Romania-SUA.

Dragnea sustine ca "vina data pe americani" s-ar datora unei confuzii facuta de Marian Vanghelie a faptului ca Facebook-ul, care a avut intradevar un rol in pierderea alegerilor de catre PSD, este de sorginte americana.

"Nimeni n-a vorbit la acea discutie de sase ore (n.r. de la sedinta CExN) despre implicarea unei alte tari in aceste alegeri. Eu am explicat ca Facebook-ul este o retea de socializare americana, dar pe care au folosit-o romanii si s-au socializat pe Facebook si s-au hotarat sa voteze impotriva noastra, dar au votat romanii.

Daca Marian Vanghelie a inteles ca folosind o retea de socializare de sorginte americana devi american, asta este in mintea lui. De altfel, eu am si trimis o scrisoare oficiala Ambasadei SUA sa ii asigur ca nici eu, nici altcineva din PSD nu a purtat asemenea discutii si ca ii asiguram in continuare de tot sprijinul nostru pentru parteneriatul strategic si ca apreciem relatia stabila dintre Romania si SUA", a explicat Dragnea la Romania TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.