Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea și Ghiță vor da explicații în CExN al PSD: Sunteți siguri că Șova n-a mers în filiale?

PSD

PSD și-a nuanțat poziția cu privire la competitia interna pentru sefia partidului. Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca decizia luata de Comitetul Executiv National al PSD de la Orastie, ca nimeni sa nu vorbeasca despre alegerile din PSD inainte de finalul alegerilor prezidentiale, s-a referit de fapt la interdictia ca potentialii candidati sa mearga in filialele judetene pentru sprijin.

Intrebata daca anuntul lui Sebastian Ghita si Liviu Dragnea, ca vor candida in tandem la sefia PSD, este de natura sa aduca excluderea acestora din partid, Gabriela Firea a declarat:

"Presedintele PSD este dl Victor Ponta, decizia de la Orastie a constat in aceea ca nimeni nu-si face campanie pentru presedintia PSD decat dupa aflarea rezultatului alegerilor prezientiale si dupa CEX-ul de pe 18 noiembrie. Din cate stiu eu a fost doar un anunt, nu au fost facute intalniri politice, intalniri publice in care cei doi sa isi propuna o platforma politica"

Firea a precizat ca pentru ceea ce au discutat, Ghita si Dragnea vor da explicatii in CExN al PSD de dupa alegerile prezidentiale.

"Suntem in campanie pentru alegerile prezidentiale, toate organizatiile sunt focusate doar pentru acest obiectiv, probabil dnii Dragnea si Ghita s-au intalnit asa cum au facut-o de nenumarate ori in acesta perioada, in special pentru a discuta chestiuni de organizare pentru campania electorala. Daca in cadrul intalnirilor de ore in sir au discutat cateva minute si despre acest obiectiv, cred ca este de datoria domniilor lor sa dea explicatii in fata CEX-ului", a precizat ea.

"Eu am fost in sala la Orastie si stiu ca s-a discutat ca nu este permis sa se mearga in filiale, sa se prezinte proiect politic din partea unor posibili candidati la sefia partidului. Din cate stiu eu, pana acum, cel putin, nu s-a intamplat ca dnii Dragnea si Ghita sa mearga in judete sa convoace Birouri Permanente Judetene si sa-si prezinte proiectul politic de preluare a PSD", a mai declarat Gabriela Firea.

"E o mare diferenta intre un anunt si a merge in filiala", a mai spus purtatorul de cuvant al PSD.

Intrebata atunci de ce dl Sova s-a autosuspendat din moment ce nu a fost in filiale sa-si faca o campanie, Gabriela Firea a raspuns: "Aveti dumneavoastra detalii si informatii certe in legatura cu cele pe care le afirmati?".

Jurnalistii au intrebat daca asta inseamna ca dl Sova a discutat despre aceste lucruri prin filiale, Firea a revenit: "Nu trebuie sa intelegeti nimic, eu v-am raspuns printr-o intrebare, pentru ca dumneavoastra faceti o supozitie si nu pot sa va raspund foarte concret si tehnic la o supozitie".

Gabriela Firea a declarat, miercuri, ca sunt sanse mari ca filiala PSD Ilfov sa sustina tandemul Ghita-Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.