Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea spune că Ponta nu este cel mai în măsură să vorbească cine şi de ce a ieşit din barca USL

ponta dragnea

Victor Ponta nu este cel mai în măsură să vorbească despre cine şi de ce a ieşit din "barca USL", consideră liderul PSD, Liviu Dragnea. Potrivit acestuia, criticile lui Ponta "deja nu mai deranjează".

"Nu ştiu ce va face, eu ştiu că am avut un weekend bun cu premierul Grindeanu, despre barca USL-ului cred că nu este cel mai în măsură să vorbească cine şi de ce a ieşit din barcă. De o săptămână n-am mai discutat", a declarat Dragnea, luni, la Parlament, cu referire la o postare pe Facebook a lui Victor Ponta.

El a amintit că a rupt demisia lui Victor Ponta din PSD, precizând că nu regretă acest lucru. Întrebat despre afirmaţiile făcute de Ponta pe Facebook, conform cărora este pregătit să salveze cât mai mulţi dintre cei aruncaţi acum din "barca coaliţiei", respectiv despre crearea unui nou pol politic, Dragnea a răspuns: "Noi vorbim de lucruri care nu există. Eu nu le văd, tot vorbim de aceşti nemulţumiţi, nu-i vedem. Pot fi nemulţumiţi, nu-i nicio problemă, dacă se face un pol, să-l facă, mult succes! Deocamdată, în PSD nu avem problemele astea, poate se doreşte să avem astfel de probleme. Nu avem! Am avut şi foarte multe întâlniri şi o să avem în continuare în partid. Am început să ne întrebăm unii pe alţii care suntem nemulţumiţi. Nu-i găsim, dar mai căutăm".

Întrebat despre acoperiţii din PSD, Dragnea a răspuns ironic că "vor fi desecretizaţi când se vor desecretiza celebrele protocoale, la pachet". Într-o postare pe Facebook, fostul premier Victor Ponta a arătat că "într-o săptămână plină cu aventuri "pescăreşti" şi-a adus aminte de un episod din septembrie 2012 de la Murighiol din Deltă. "Atunci am avut un weekend extrem de încărcat - stabilirea candidaţilor la alegerile parlamentare din decembrie 2012 . În plus am adoptat toţi o "Declaraţie oficială de solidarizare cu Liviu Dragnea" - ştiu că acum sună comic dar aşa a fost! Am fost atunci în "barca USL" cinci oameni (ca în faimoasa comedie "Operaţiunea Monstrul"): Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin şi - cu voia dvs. ultimul pe listă - "camaradul şi prietenul" Liviu Dragnea! Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani / continuarea o ştiţi: întâi a sărit în apă Crin, după aceea am fost eu "împins" mai discret, apoi a urmat aruncarea brutală peste bord a lui Gabi şi acum ejectarea cu tot cu băncuţă a lui Daniel! Tristă poveste - important e că în barcă a rămas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toţi / cel pentru care ne asumam şi proclamam toţi atunci "solidaritatea"!!!", a scris Victor Ponta.

El a adăugat că duminică a văzut fotografii cu premierul Grindeanu stând în picioare în barcă alături de Liviu Dragnea. "Sper să fie deştept şi să îşi pună urgent o vestă solidă de salvare pe el - istoria se repetă pentru cei care nu învaţă din experienţele trecutului. Dincolo de aceste "poveşti pescăreşti" cel mai important lucru pentru noi toţi e să nu se scufunde "barca"! Văd valuri mari, găuri multe şi un "Cârmaci" care e mai preocupat de aruncarea celorlalţi peste bord decât de ajungerea în siguranţă la mal! Eu mă descurc foarte bine să înot - chiar şi contra curentului! Aşa că sunt pregătit să salvez cât pot de mulţi pasageri căzuţi (sau aruncaţi) din barcă!", a susţinut Victor Ponta, conform Agerpres.

Preşedintele PSD a postat pe Facebook mai multe fotografii din Deltă, unde apare alături de premierul Sorin Grindeanu la pescuit. Dragnea a scris în mesajul care însoţeşte imaginile că l-a învăţat pe Grindeanu să pescuiască, prim-ministrul prinzând nouă ştiuci, ceea ce este "foarte bine pentru un începător" care nu a pus niciodată mâna pe lansetă. Liviu Dragnea şi alţi liderii PSD s-au întâlnit în weekendul trecut în Deltă, la Tulcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.