Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea vrea muzeu al culturii evreiești din România

dragnea

Vizita oficiala a presedintelui PSD Liviu Dragnea in Israel a cuprins si o intalnire cu Alan Schneider - Director al Centrului Global B'nai B'rith. In cadrul intrevederii, s-a discutat despre imbunatatirea cooperarii pentru pastrarea patrimoniului cultural si  mostenirii evreiesti, continuarea proiectului de realizare a Muzeului Culturii Evreiesti din Romania si despre contributia deosebita a evreilor din Romania la construirea statului evreu.

Alan Schneider a multumit presedintelui PSD pentru relatia de prietenie pe care o are cu membrii comunitatii  evreilor din Romania si pentru sprijinul concret pe care l-a ofetit ca ministru  al dezvoltarii si parlamentar - lider al social-democratilor.

" Este nevoie sa fim mult mai activi pentru a atrage investitii in beneficiul ambelor tari, care au un potential enorm inca neexploatat. De asemenea, Romania poate deveni a poarta de intrare a Israelului catre Uniunea Europeana. Noi nu putem fi de acord cu decizii din cauza carora sufera cetatenii, cum ar fi etichetarea produselor israeliene", a spus Liviu Dragnea.

Cei doi au discutat si despre situatia supravietuitorilor Holocaustului din Romania precum si despre cooperarea regionala in domeniul umanitar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.