Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragoș Pătraru s-a sucit: Ce a anunțat la Digi 24 în chestiunea jurnaliștilor acoperiți din post

dragos patraru cosmin prelipceanu

Dragoș Pătraru s-a sucit! După ce inițial anunțase că va răspunde la somația lui Cosmin Prelipceanu, redactor-șef al Digi 24, de a prezenta lista cu jurnaliștii ”acoperiți” de la această televiziune de știri, Pătraru s-a răzgândit și a spus că nu are ce listă să prezinte pentru că el nu a susținut niciodată că la Digi 24 ar fi astfel de ziariști.

În schimb, Pătraru l-a umilit pe Prelipceanu, făcându-i o caracterizare extrem de dură.

Citește și: Tom Cruise anunță un nou film Top Gun

”Eu vorbesc cu voi ca sa priceapa Prelipceanu. Emisiunea asta nu ofera sentinte, noi doar intrebam. Presa nu e o stiinta exacta. Daca unii zic de postul asta ca e UM Digi 24, de ce zic? Nu au nicio proba. Au ei ceva, leaga jumatati de probe, liste cu invitati si neinvitati. Probabil ca va intrebati de ce zic astia UM Digi 24? Sunt rai astia de la alte posturi, dar de fiecare data postul se pozitioneaya de partea institutiilor de forta.

Nu te intrebi, ca ai voie sa iti pui intrebari in tara asra. Cand unii sunt pupincuristi, nu sunt filmari cu ei. Antena 3 nu face zid la propriu în jurul lui Voiculescu, dar zici ca fac zid in jurul varanului. E vorba despre suspiciuni rezonabile ca ar fi aici un subiect. Luam in calcul chestiunea si vorbim despre ea in mod public. Despre asta e vorba, nu despre prostiile spuse de Prelipceanu.

Citește și: Investigație marca RISE PROJECT: Cum a fost privatizat Bucureștiul

Ce legătura are neutralitatea? Digi a ales să fie partizan, nu neutru. Cand asculti inregistrările lui Bendei cu DGA, iti pui intrebari. Daca nu ai libertatea de a te intreba orice, nu poti gasi adevarul.

Aia cu datul in judecata e ridicola. Ma amenintati cu tribunalul? Cat de jenant puteti fi? Nu am spus că sunt jurnaliști acoperiți la Digi 24. E o manipulare a acestui tip. Mergem cu asta la tribunal? Ce, am spus ca sunt acoperiti aici?

Va ascundeti incompetenta scotand compania in fata. Vreti sa ingropati compania asta? sa influentati bursa asta?

Citește și: Marile companii japoneze introduc terapia cu pisici: Cât de eficientă e / VIDEO

Aveţi oameni care pot face aceasta. Nu exista acoperiti, sunt doar zvonuri. Ati sarit asa, foarte ciudat. Daca aveti nume cu jurnaliști acoperiți, daţi-le aici. Daca spuneam ca scoate cineva subiecte sau impune prin telefon. Poate la Romania furata. E foarte interesant. Noi am zis ca Digi nu a vorbit de acest suiect. Faci gargara cu adevarul toata ziua.

E simplu. Am sancţionat un derapaj. Mai avem doi ani de stat aici pentru telespectatori. Nu am vrut să fim părtaşi la greşeală pe care aţi făcut-o. Pentru telespectatorii care mută pe Digi 24 când se termină emisiunea ta ca să mă vadă pe mine.

Citește și: IMAGINI EXPLICITE Filme PORNO într-o instituție PUBLICĂ / VIDEO

M-am gândit să plec că s-a terminat emisiunea. Ne vedem şi mâine aici.”, a declarat Dragoș Pătraru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.