Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragomir iese la rampă cu acuzaţii BOMBĂ: 'Omul lui Ponta a trimis Garda Financiară să-mi ceară şpagă...'

4tuning.ro
spaga

Sunt acuzaţii bombă la adresa unui apropiat al lui Victor Ponta, fost şef al ANAF. Într-un interviu acordat EVZ, Dumitru Dragomir îl acuză pe Şerban Pop că a trimis Garda Financiară în control la unul dintre saloanele sale de nunţi. Dragomir susţine însă că în cadrul controlului i s-a cerut şpagă. "S-au dus la directoarea mea de la economic şi i-au cerut 5.000 de euro şi că 5 ani nu vor mai trece pe acolo", susţine Mitică Dragomir.

"Iacov, omul lui Ponta, mi-a făcut denunț cu Liga, că de ce am făcut Liga pe terenul ăla. Am făcut-o din banii mei, și pentru asta am stat aproape 6 ani, am cheltuit o groază de bani și vai de mama mea. Am fost achitat inclusiv de ÎCCJ. Al doilea proces: Șerban Pop, omul lui Ponta, pe care îl pusese la ANAF. A trimis Garda Financiară să-mi ceară șpagă, eu m-a dus la ei și le-am spus că nu dau șpagă. Este chestie verificată, au fost condamnați pentru treaba asta… Eu nu dau șpagă pentru că nu am de ce, și nu dau pentru că mi-e frică. Eu aveam niște saloane de nunți. Acolo a venit controlul. S-au dus la directoarea mea de la economic și i-au cerut 5.000 de euro și că 5 ani nu vor mai trece pe acolo.
Eu m-am gândit: Băi, frate, 5.000 e o sumă mică. Mă consideră vinovat și-mi cer doar atât? M-am dus peste ei și leam spus nu dau șpagă din trei motive: 1. Mi-e frică. 2. Sunt nevinovat. 3. Nu am încredere în voi, dar vă pot da să beți, să mâncați aici, cât timp stați în control. Pe urmă, a început războiul între Antene și RCS, s-au băgat la pușcarie unii pe alții, iar tot ce ei îmi făcuseră i-a prins prin înregistrările de pe telefon.", a declarat Dumitru Dragomir într-un interviu pentru EVZ.

Citeşte şi: Proiect de ZECI de MILIOANE de euro pentru şoselele din România. Ministerul Transporturilor vrea instalaţii pentru reducerea...zgomotului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.