Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DRAMA de la Opera Naţională continuă: Artiştii nu sunt de acord cu demisia ministrului Culturii

gov.ro
dacian ciolos

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu şi-a dat demisia după ce Dacian Cioloş i-a cerut-o, dar problemele de la Opera Naţională continuă să fie mari. Artiştii nu sunt de acord cu această mutare şi plâng după demnitarul demisionar.

"Ne exprimăm surprinderea în urma confirmării demisiei Ministrului Culturii, dl Vlad Alexandrescu, fiind exact ceea ce nu ne-am fi dorit.

Citeşte şi: Dragnea, despre propunerea ca Ponta să-i ia locul lui Zgonea: 'E pregătit pentru toate funcţiile'

Domnia Sa a făcut un lucru extraordinar de important și corect când i-a numit pe Maeștrii Vlad Conta și Tiberiu Soare la conducerea Operei Naționale București.

Noi am așteptat zile în șir întâlnirea și dialogul cu domnia sa și ulterior discuției pe care am avut-o și cu Vice-Premierul României, dl Vasile Dâncu, așteptam răspunsul la doleanțele noastre și soluția pentru situația actuală a Instituției, Opera Națională București.

Citeşte şi: Ucraina, în pragul războiului: Se cere intervenţia armată în Odessa

Specificăm, pe această cale, că ne mâhnește demisia dlui Vlad Alexandrescu din funcția de Ministru al Culturii. Considerăm că Domnia Sa a făcut un lucru extraordinar de important când i-a numit pe Maeștrii Vlad Conta și Tiberiu Soare la conducerea Operei Naționale București. De altfel, sub conducerea acestei echipe de profesioniști, suntem convinși că Opera Națională București ar fi beneficiat de o funcționare modernă, europeană, căreia nu ne-am opus niciodată. Ne opunem doar ilegalității, fraudelor și abuzurilor!", se anunţă într-un mesaj primit de STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.