Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dumitru Dragomir 'aruncă ÎN AER' fotbalul românesc: Cum influențează serviciile secrete FRF! Ce personaj ar conduce Federația

Radu Tudor
dumitru dragomir

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, că niciun contracandidat nu va avea şanse la alegerile pentru preşedinţia ligii în faţa actualului conducător Gino Iorgulescu, care este susţinut de serviciile secrete şi de "partid". Aceeaşi situaţie este şi la FRF, unde, spune Dragomir, Vasile Dâncu conduce.

"Marius Stan e un om cu experienţă, a fost ani de zile preşedinte de club, a fost primar de oraş de peste 200.000 de oameni. Dar, după părerea mea, dacă concurează Gino, câştigă tot Gino, că îl pun serviciile, îl pune partidul. Când l-am văzut în tribuna oficială pe Dâncu la meciul ăsta cum dădea el indicaţii de acolo, am zis că înnebunesc. După ce a stricat ţara, nu numai fotbalul, ia uite-l cum se lăfăie acolo! Gino candidează sigur, că este obligat să păstreze contractul cu ăştia, că altfel puşcăria îi mănâncă. Cei care l-au pus pe Gino sunt la putere acum. În afară de Marius Stan ar trebui să mai candideze alţi oameni de fotbal, nu din ăştia cum e Burleanu, pus de oameni politici şi de servicii", a declarat Dragomir, la Pro X, conform News.ro.

Citește și: Surpriză! Ce fost politician PSD a câștigat la loto 2,6 MILIOANE de euro

Aceeaşi situaţie este şi la FRF, spune Dragomir, care este de părere că numai Gheorghe Hagi ar putea să-l învingă în alegeri pe Răzvan Burleanu.

"Vă spun cum poate fi schimbat Burleanu, altfel nu se poate. Să concureze Hagi şi la fel ca primăriile, care pun un city manager, aşa să pună şi el un manager şi el să se ocupe de problemele tehnice şi de faţadă, că el este Hagi. Hagi, dacă concurează, nu-l bate nimeni. Numai Hagi câştigă. Noi suntem sclavii serviciilor şi al unui grup de 6-7 indivizi care au nenorocit ţara. Pe Burleanu nu l-aş păstra nici la fotbalul ăla care este neomologat, la minifotbal. Dacă Hagi stă deoaparte, nu va câştiga nimeni în faţa lui Burleanu, pentru că este ajutat de Dâncu, iar Dâncu îi are în spate p-ăştia pe care i-a făcut doctori, le-a dat doctorate şi serviciile. Nici Ionuţ Lupescu, nici Florin Prunea, nici Cristi Balaj n-au nicio şansă în faţa lui Burleanu, pentru că Burleanu are în spate o perdea de oameni cu funcţii, nu de conducere neapărat, ci diabolice, care prin şantaj poate să nenorocească pe oricine, şi tot pe el îl pune. Aici sunt interese mari, măi, oameni buni, sunt bani mulţi. Dâncu conduce acum, cu ăla care a fost dat afară de la SRI (n.r. - Florian Coldea), cu Oprea (n.r. - Gabriel Oprea), ăştia sunt cei care l-au pus", a precizat Dumitru Dragomir.

Citește și: Un nou scandal lovește sistemul sanitar: Doi neurochirurgi de la Spitalul Colentina au demisionat! Acuzații DURE

Întrebat cum sunt influenţaţi de serviciile secrete membrii FRF să voteze într-un anumit fel, Dragomir a răspuns: "Îi dă prefectului, prefectul îi dă primarului. Nici nu mai vine în oraş dacă nu votează. Cum mi s-a întâmplat mie. I-a chemat Ponta seara, le-a spus că le dă amnistie fiscală şi le-a dat m... Le-a promis pe dracu-n patru, i-a prostit şi dimineaţă, majoritatea, care era coruptă, a votat cu Gino. Cei care aveau coloană vertebrală n-au votat. Când te cheamă prim-ministrul şi viceprim-ministrul la restaurant şi îţi dă să mănânci şi să bei..."

Alegerile de la LPF vor avea loc în noiembrie, iar cele de la FRF anul viitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.