Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După avalanșa de acuzaţii de hărţuire şi agresiune sexuală, Rimaru a fost PEDEPSIT: Anunțul făcut azi

Călin Ionescu

Agenţia de publicitate Centrade Cheil i-a încheiat contractul lui Călin Ionescu, cofondator al trupei de hip hop R.A.C.L.A., cunoscut cu numele de scenă Rimaru, joi, în urma acuzaţiilor de hărţuire şi agresiune sexuală pe care mai multe femei i le-au adus acestuia.

Agenţia a făcut anunţul pe pagina oficială de Facebook a acesteia, precizând că Centrade Cheil descurajează şi condamnă orice formă de comportament ofensator atât în spaţiul privat, cât şi în spaţiul public, scrie news.ro.

Citește și: Milioane de români sunt vizați: Ce trebuie să facă toți cei care au termopane la bucătărie și centrală electrică

”Dragi prieteni, revenim pe tema discuţiei #metoo cu următoarea declaraţie. În ultimele zile, am analizat cu atenţie situaţia şi numărul mare de acuzaţii primite la adresa lui Călin Ionescu din afară agenţiei. Pe baza tuturor acestor informaţii, managementul Centrade | Cheil a avut o întâlnire cu Călin Ionescu, în urma căreia s-a hotărât ca, începând de astăzi, contractul de muncă al lui Călin Ionescu să înceteze. Poziţia agenţiei în această privinţă a fost mereu clară. Protecţia şi demnitatea colegilor noştri şi demnitatea umană, în general, rămân prioritare pentru noi. Centrade | Cheil descurajează şi condamnă orice formă de comportament ofensator atât în spaţiul privat, cât şi în spaţiul public”, arată mesajul publicat pe Facebook de Centrade Cheil.

Mai multe tinere au povestit recent pe Facebook că Rimaru şi-a folosit funcţia pe care o ocupă la agenţia Centrade Cheil, unde era group creative director, pentru a le face avansuri pe platforma de socializare şi că a folosit un limbaj agresiv, ameninţându-le şi jignindu-le. Unele dintre ele au publicat imagini cu conversaţii private pe care le-au avut cu acesta. Două femei au spus că au fost agresate fizic de Călin Ionescu la evenimentul Noaptea Agenţiilor.

Citește și: Gigantul LIDL, implicat într-un nou scandal uriaș: Cum a stârnit furia femeilor printr-o mare gafă

În urma valului de acuzaţii, Călin Ionescu a publicat un drept la replică, miercuri, în care susţine că deşi este cunoscut pentru ”stilul verbal direct şi, pe alocuri, licenţios” şi a avut interacţiuni ”de care nu este mândru” cu mai multe persoane, contestă ”cu tărie” acuzaţiile care i se aduc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.