Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce a confirmat legăturile cu Laura Codruța Kovesi și Alexandra Lăncrănjan, Dumitru Dumbravă e gata să JURE pentru relația cu Alina Bica

www.luju.ro
Alina Bica Laura Codruța Kovesi

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, Claudiu Manda, a afirmat că generalul SRI, Dumitru Dumbravă, a explicat că au existat întâlniri cu procurorul Alina Bica, atunci când era la DIICOT, pentru a discuta despre diferite speţe, dar a negat că i-ar fi cerut acesteia reţinerea într-o speţă, fiind dispus să probeze cele spuse şi la detectorul de minciuni.

Citește și: Prețul pentru EXIL? Câți bani ar fi primit nepotul Regelui Mihai pentru a nu se mai întoarce în România

"A fost întrebat care era relaţia cu doamna Bica şi cum funcţiona. A explicat că discutau destul de des, şi în perioada în care doamna Bica era procuror anume desemnat pentru eliberarea mandatelor de securitate naţională, şi când era procuror DIICOT, discutau pe speţe. Doar în condiţiile în care i-ar fi fost solicitată, emitea o opinie juridică sau, şi dacă emitea o opinie juridică, procurorul era cel care decide. (...) Întrebat dacă a comunicat cu doamna Bica şi i-a spus într-o speţă să solicite reţinerea, a spus că 'nu', niciodată nu a făcut 'acest lucru' şi că e dispus să meargă inclusiv la detectorul de minciuni", a declarat Manda miercuri după ce generalul SRI, Dumitru Dumbravă, a fost audiat de Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI.

Audierea, care a durat opt ore, a vizat perioada când Dumbravă a ocupat funcţia de şef al Direcţiei juridice din SRI, scrie agerpres.ro.

Citește și: Un gigant de proporții își mută producția din China la subsidiara din România: Cine este și ce produs nou vrea să producă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.