Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După ce USR l-a refuzat pe Cioloș, Tudor Chirilă îl atacă pe Nicuşor Dan: Borfaşii sunt mai capabili

tudor_chirila

Unul dintre protestatarii cu nume din Piaţa Victoriei şi fervent contestatar al Partidului Social Democrat îl atacă pe Nicuşor Dan. Solistul Tudor Chirilă s-a enervat după ce Uniunea Salvaţi România a decis să-l refuze pe Dacian Cioloş.

Citește și: SCANDAL SEXUAL la Casa Albă: S-a cuplat, însurat fiind, cu soția fratelui său mort

Chirilă lansează un atac la adresa lui Nicuşor Dan şi spune că aceasta este o greşeală enormă. "USR mi se pare singurul partid decent din Parlament. Prin decent va rog sa intelegeti fara cercetati sau condamnati penal si cu vointa de a face lucruri pentru o Romanie corecta. Insa refuzul lor de a-l primi pe Dacian Ciolos in partid mi se pare o greseala enorma, o prostie. Ciolos aduce mai multa credibilitate USR-ului decat invers. Nu vad altceva decat beneficii dintr-o eventuala colaborare intre el si USR", a scris Tudor Chirila pe Faebook.

Citește și: Ea a fost desemnată top-modelul momentului

Vedeta ProTV crede că venirea lui Dacian Cioloş la USR ar fi o mutare foarte bună pentru ambele părţi. "In cazul asta nu cred ca Ciolos ar fi trebuit privit ca un lider care 'ia fata partidului', ci ca un personaj care atrage dupa sine un public numeros si are rol unificator. Asistam, cred eu, la ratarea eternei sanse de a lucra in echipa. Un nou exemplu ca borfasii sunt mai capabili de unitate decat oamenii de buna credinta orbiti de posibila stralucire a destinelor lor individuale. Wrong! Very wrong", a adaugat Chirila.

Citește și: Simptomele de oboseală ale șoferilor vor declanșa o alarmă cu un sistem de senzori

Chirilă îl avertizează pe Nicuşor Dan că e sfătuit prost. "Nicusor Dan are sfatuitori slabi. Sau nu e capabil de o viziune mai mare pentru propria constructie. Pentru ca daca Ciolos face un partid de la zero nu vom asista decat la fragmentarea unei posibile opozitii reale in Parlament, in conditiile in care astia de la PNL sunt un partid plin de corupti care are aceleasi interese ca PSD", a incheiat Tudor Chirila.

Citește și: Emma Watson a pozat topless: Cum arată sânii lui Hermione din Harry Potter / FOTO HOT

Dacian Ciolos si-a inregistrat la tribunal Asociatia Platforma Romania 100, din care fac parte si fostii ministri Vlad Voiculescu si Dragos Pislaru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.