Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Ghiţă, şi Dan Andronic o atacă pe Sorina Matei: Angajată la intervenţia SRI

dan andronic

Jurnalista Sorina Matei şi deputatul Sebastian Ghiţă, patronul RTV, au avut luni un schimb de replici de la distanţă, cu acuzaţii grave de ambele părţi. Marţi, în discuţie intră şi Dan Andronic, patronul ziarului Evenimentul Zilei, fost realizator B1 TV.

Ghiţă a susţinut că toate acuzațiile sale la adresa jurnalistei pot fi confirmate de un alt patron de presă, Dan Andronic, un apropiat al lui Traian Băsescu. Sorina Matei spune că și Andronic e tot un inculpat, ei apărând în rapoartele SUA despre starea presei din România. Replica lui Andronic a venit rapid, aşa cum "prezicea" Ghiţă: patronul EVZ susţine că Sorina Matei a fost angajată la două televiziuni după intervenţia unor oameni din SRI.

Vezi şi: Sorina Matei, o nouă lovitură pentru Sebastian Ghiță: Ce zice despre fostul său patron

"Sorina Matei uită că a lucrat la două televiziuni care sunt nominalizate in raportul Departamentului de Stat al SUA. Deci e 'inculpată' și ea, prin forma aderării. B1TV și RTV. Fără să mai adaug SMS-urile trimise către mine. Și, da, confirm că a fost angajată la amândouă, ca urmare a interventiilor venite de la persoane din SRI. Dacă simte nevoia, poate explica singură de ce a plecat în două luni de la B1TV la Romania TV, după care a făcut retur. Mai ales cum a făcut returul. Sorina, la un moment dat, te saturi de fariseism. P.S. Sorina Matei, nu ai fost colegă de liceu cu Sebastian Ghiță, ca să mai lămurim o problemă de biografie. P.P.S. Traian Băsescu poate confirma o parte a postării...", a scris Dan Andronic pe Facebook.

Vezi şi: Sebastian Ghiță îi răspunde Sorinei Matei: Deputatul aduce în discuție un important patron de media

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.