Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu anunță că NU mai merge la Palatul Cotroceni

Tariceanu Dragnea

Ultimele ieşiri publice ale lui Klaus Iohannis i-au scos din sărite pe liderii coaliţiei de la putere. Mai întâi, şeful PSD, Liviu Dragnea a spus că nu va mai merge la Palatul Cotroceni, la investirea noilor miniştri. Acum, a venit rândul lui Călin Popescu Tăriceanu să-l ignore pe Iohannis.

Citește și: BOMBĂ în Guvern: Mihai Tudose riscă să fie DEMIS! Un ministru greu e în CONFLICT cu premierul

"Discuţia premierul cu preşedintele sper că a rezolvat acestă problemă şi să preşedintele nu va refuza niciun nume din cele propuse. Nu voi mai merge la Cotroceni din cauza acestor afirmaţii nepermise ale preşedintelui care l-au consacrat în trecut. Să ne vedem fiecare de problemele noastre. Este necesar ca numirea şefilor Parchetelor să fie scoasă de sub incidenţa politică, adică să nu mai fie numiţi de către preşedinte", a spus Tăriceanu la RTV.

Citește și: Mihai Tudose demarează Operațiunea 'Marea Curățenie': planul pentru DĂRÂMAREA lui Dragnea (surse)

Şeful ALDE a dezvăluit discuţiile avute cu premierul Mihai Tudose. "Discuţiile avute cu premierul au fost doar pe demisiile celor trei miniştri PSD, dar şi pentru situaţia lui Viorel Ilie. Eu am explicat că suntem într-o situaţie deosebită faţă de celelalte doamne. Nu era vorba de gestionarea fondurilor europene.

Citeşte şi: Scandalurile sexuale de la Hollywood fac noi 'victime': Marele Robert de Niro a păţit-o rău de tot

O discuţie cu preşedintele e o măsură de prudenţă.  Preşedintele are voie să refuze o dată un ministru. Avem numeroase cazuri foarte dificile. Se invocă un dosar la DNA şi prezumţia de nevinovăţie nu mai funcţionează de la cel mai ănalt nivel. Asta e foarte grav. Într-o astfel de manieră, ne trezim că DNA subţiază orice Guvern. Pe urmă, în final, ei sunt achitaţi. Cariera lor politică e pusă sub semnul întrebării", a mai spus Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.