Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dupa PSD, si ALDE da iama in vechilul PDL. Ce candidat si-au tras 'anti-basistii'

pdl

Dupa ce PSD si-a tras un candidat din fostul PDL la primaria Ramnicu-Valcea, in persoana deputatului Romeo Radulescu, acum e randul celor de la ALDE sa le urmeze exemplul, culmea, tot in Valcea.

Astfel, ALDE a optat sa il sustina pentru presedintia CJ Valcea pe Dorel Jurcan, un fost membru PDL cu state vechi, fiind considerat unul din fondatorii PD Vâlcea. El  a fost deputat şi senator pe listele acestui partid. Si uite asa cei vechii liberali, nemultumiti de fuziunea PNL-PDL care au ales sa urmeze un alt drum, ajung sa se bazeze tocmai pe oamenii cu care nu au vrut sa aiba de-a face.

Citeste si: E oficial: Un fost PDL-ist, se alatura PSD si candideaza la o primarie importanta

"Domnul Jurcan este, din punctul meu de vedere, unul din oamenii cu cea mai mare experienţă politică din Vâlcea. Este un om de dreapta, un om care în anul 2008 la doar 500 de voturi a pierdut funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Dorel Jurcan este cunoscut drept un om politician echilibrat, nu conflictual, un om conciliant, un om al medierii, mai mult, Jurcan este un om de cuvânt şi care atunci când a promis un sprijin, nu a rămas o simplă promisiune. Jurcan are experienţă politică, a fost deputat şi senator în Parlamentul României, are experienţă administrativă incontestabilă. Vâlcea va avea un plus politic şi economic prin domnul Dorel Jurcan şi sunt convins că ALDE va da astfel conducerea Consiliului Judeţean", a declarat, pentru Agerpres, preşedintele ALDE Vâlcea, senatorul Dan Niţu.

Dorel Jurcan a fost preşedintele PDL Vâlcea până în anul 2012. După alegerile generale, Jurcan s-a retras din funcţie, dar şi din viaţa politică, neparticipând nici la negocierile de anul trecut pentru formarea noului PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.