Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

După victoria lui Dodon, Udrea dă de pământ cu guvernanţii români

facebook
elena udrea

Într-o postare pe Facebook, Elena Udrea susţine că victoria candidatului socialiştilor, Igor Dodon, în Republica Moldova s-a produs şi ca urmare a lipsei de susţinerea din partea decidenţilor de la Bucureşti. Fostul ministru îi acuză pe preşedintele Iohannis şi premierul Cioloş, dar şi pe Victor Ponta şi serviciile secrete de eşecul înregistrat de forţele politice pro-europene la alegerile de duminică, 13 noiembrie.

În opinia sa, Iohannis şi Cioloş nu au ajutat cu nimic Moldova, chiar dacă ţara trece printr-o criză economică devastatoare. Şi asta pentru că nu-i interesează.

Republica Moldova și-a ales președintele. Cine este Igor Dodon

Nici fostul premier PSD nu scapă neadmonestat de candidata independentă pentru un post de deputat în Bucureşti. Ponta este acuzat că a întreţinut relaţii cu oligarhii, cu Plahotniuc şi premierul acestuia, Iurie Leancă. Forţele veritabil pro-europene nu au beneficiat de sprijin de la Guvernul PSD, pentru că basarabenii votaseră cu Traian Băsescu în 2009.

Iohannis şi Cioloş nu au ajutat cu nimic Moldova, chiar dacă ţara trece printr-o criză economică devastatoare. Uitaţi-vă că amândoi s-au ţinut departe de acest subiect. Şi asta pentru că nu-i interesează.

În timpul mandatului lui Ponta de Prim-ministru, acesta a întreţinut relaţii cu oligarhii, cu Plahotniuc şi premierul acestuia, Iurie Leancă. Forţele veritabil pro-europene nu au beneficiat de sprijin de la Guvernul PSD, pentru că basarabenii votaseră cu Traian Băsescu în 2009”, a scris Elena Udrea.

Remeș a CÂȘTIGAT procesul cu DNA și TVR

Nu în ultimul rând, Udrea susţine că serviciile secrete nu şi-au îndeplinit datoria. În loc să se ocupe cu adevărat de urmărirea ţelului naţional, au preferat să se concentreze pe acapararea Puterii în România şi subordonarea Justiţiei.

Serviciile noastre de informaţii nu şi-au făcut treaba deloc. În loc să se ocupe cu adevărat de urmărirea ţelului naţional, au preferat să se concentreze pe acapararea Puterii în România şi subordonarea Justiţiei. Inclusiv consultanţii trimişi de SIE în Republica Moldova pe la diverşi politicieni de peste Prut se fac vinovaţi de acest eşec colosal”, notează Udrea.

Fosta şefă a PMP îi laudă însă pe Traian Băsescu şi Maia Sandu. Despre fostul preşedinte, Udrea susţine că s-a bătut pentru drumul pro-european al Moldovei, iar Maia Sandu este caracterizată drept o femeie puternică şi curajoasă, care a reuşit mai mult decât ar fi făcut orice bărbat.

În timpul lui Traian Băsescu, nu s-ar fi întâmplat niciodată aşa ceva. De altfel, dintre toţi politicienii români, fără pârghii concrete de acţiune, el s-a bătut cel mai mult pentru drumul european al Republicii Moldova.

Singura rază de lumină din stânga Prutului vine dinspre Maia Sandu, o femeie puternică şi curajoasă, care a reuşit mult mai mult decât ar fi făcut-o orice bărbat. Cred că, în jurul său, se poate construi o opoziţie puternică faţă de Dodon, veritabil pro-europeană”, este mesajul Elenei Udrea, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.