Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E tot mai clar - Tăriceanu și Ponta vor blocarea Justiei și suspendarea Președintelui Iohannis!

Liderii ALDE-PSD umilesc românii prin discursul radical anti-justiție. Faptul că ei au probleme penale, nu înseamnă că toți românii trebuie să se solidarizeze cu ei și să tolereze corupția și încălcarea legii.

PSD și ALDE nu se luptă pentru proiecte în beneficiul romanilor ci doar pentru funcții, pentru privilegii și coloane oficiale.

Lupta principală este cu procurorii DNA: schimbă legile de pe o zi pe alta, își salvează prietenii la votul din Parlament și atacă justiția. Legea trebuie să fie una și aceeași pentru toți!

În acest moment, Tăriceanu face rău României, Senatului, Parlamentului în ansamblu, chiar democrației din România - în mod normal ar trebui să demisioneze pentru a-și rezolva problemele din justiție.

Tăriceanu nu are voie din poziția pe care o ocupă să banalizeze gravitatea încălcării legii.

De ce Tăriceanu și Ponta se înțeleg atât de bine? E simplu - amândoi au probleme cu justiția și vor să-și folosească influența pentru a scapă basma curată. Tocmai acest comportament a fost sancționat de societate în nenumărate rânduri!

Avem nevoie de un vot util pe 5 iunie! Avem nevoie de un vot împotriva grupării PSD-ALDE care s-a radicalizat în sens penal și e pe cale să inventeze în România un nou tip de extremism politic, cel împotriva aplicării Legii!

Nu ne putem permite 4 ani de dominație abuzivă a unor partide ce se pretind a fi democrate. Tăriceanu și Ponta ne-au înjosit la nivel internațional, iar România nu mai trebuie să fie trasă în jos din cauza unor personaje care au făcut mai multe vizite la DNA și la Parchete decât în teritoriu, alături de cei care le-au dat șansa funcțiilor!

NU există a treia cale! Nu există o altă șansă! Alte opțiuni de vot decât cele în favoarea PNL reprezintă un vot indirect pentru PSD și un vot pierdut! Un vot irosit este un vot pentru PSD.

Pe 5 iunie spunem STOP abuzurilor și votăm PNL- blocul politic al luptei anticorupție!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.