Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ea e femeia de care ascultă Vladimir Putin

O vorbă din bătrâni spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie puternică. Aşa se pare că se întâmplă şi cu unul dintre cei mai puternici şi de temut oameni ai planetei, Vladimir Putin. O dezvăluire incredibilă despre preşedintele Federaţiei Ruse pare ciudată, dar este extrem de adevărată.

Citeşte şi: Dezvăluirile făcute de Elena Udrea în sala de judecată: 'M-a trimis la închisoare'

Elvira Nabiullina, guvernatoarea Băncii Centrale a Rusiei. Nabiullina a preluat această funcție în 2013, iar de atunci economia Rusiei se află pe linia de plutire. Elvira Nabiullina s-a născut pe 29 octombrie 1963 în Ufa, capitala Republicii Barcortostan, iar tatăl ei a fost şofer şi mama sa a lucrat într-o fabrică. Nabiullina este căsătorită cu Yaroslav Kuzminov, rectorul Şcolii Superioare de Economie din Moscova, este pasionată de poezie, iar autorii săi preferaţi sunt Anna Akhmetova şi Paul Verlaine. Cei care o cunosc o descriu drept „dură, precisă şi exigentă“, potrivit mediafax.

Citeşte şi: BBC: Avionul Malaysia Airlines ar fi fost doborât de un avion militar ucrainean

Din 1991 până în 1994 ea a lucrat în cadrul Uniunii Ruse a Industriaşilor şi Antreprenorilor. Apoi a lucrat în cadrul Ministerului Economiei până în 1998. Când este vorba de economie, Vladimir Putin „nu are idei foarte clare”, susţine Evgheni Iaşin, un fost ministru al economiei. Drept urmare Putin a încredinţat politica economică unui cadru de profesionişti, cum ar fi Elvira Nabiullina, care a devenit ministru adjunct al economiei în 2000 şi ministru deplin în 2007, iar în 2013 a fost numită la conducerea băncii centrale din Rusia.

Citeşte şi: Elena Udrea nu l-a vrut pe Robert Turcescu candidat PMP: 'Voiam un om politic'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.