Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ecaterina Andronescu, audiată la DNA

Ecaterina Andronescu

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu se află joi dimineaţa la sediul DNA. Aceasta este audiată în Dosarul Microsoft, după ce a intrat pe uşa din spate a instituţiei.

Ecaterina Andronescu, ministru al Educatiei si Cercetarii în perioada 28 decembrie 2000 - 19 iunie 2003, este cercetată de DNA în dosarul licentelor IT. Miercuri, 19 noiembrie, ălenul Senatului a aprobat solicitarea DNA de declanşare a procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale în cazul senatorului PSD Ecaterina Andronescu.

Pe 26 septembrie 2014, DNA a anunţat că vrea să înceapă urmărirea penală împotriva a nouă miniştri din guvernele Năstase şi Boc pentru fapte de corupţie, în dosarul cunoscut sub numele Microsoft. În atenţia procurorilor a intrat şi Programul "Sistem Educaţional Informatizat" (ŞEI), pentru care Ecaterina Andronescu este acuzată de mai multe fapte de corupţie.

Ecaterina Andronescu este acuzată de procurori că în perioada 2001-2009 ar fi pretins şi primit de la firma SIVECO şi firmele colaboratoare foloase necuvenite constând în sume de bani sau calculatoare, pentru sine sau pentru altul, în scopul de a le asigura derularea unor proiecte cu ministerul.

Vezi AICI referatul DNA în cazul Ecaterinei Andronescu!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.