Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință CRUCIALĂ la ALDE: Soarta lui Daniel Constantin atârnă de un fir de ață

Incomod Media
tariceanu constantin

Membrii Delegaţiei Permanente a ALDE se reunesc, duminică, pentru a decide data Congresului la care urmează să fie ales un preşedinte unic al partidului, subiect ce a provocat tensiuni între taberele grupate în jurul actualilor copreşedinţi, Daniel Constantin şi Călin Popescu-Tăriceanu.

Şedinţa este programată să înceapă la ora 13, la Palatul Parlamentului, şi va fi urmată de o conferinţă de presă, la ora 15.30, la care a fost anunţată prezenţa ambilor copreşedinţi, informează news.ro.

UPDATE Criminalul din Oradea, care şi-a împuşcat fosta iubită, a MURIT

Reuniunea are loc într-un climat tensionat. Controversele dintre Daniel Constantin şi Călin Popescu-Tăriceanu au fost generate de data viitorului Congres. Ultimul îşi doreşte un congres cât mai rapid, la sfârşitul lunii aprilie, în timp ce Constantin a susţinut ca alegerile interne să înceapă în teritoriu, urmând ca cei aleşi în organizaţiile judeţene să decidă cine va fi viitorul preşedinte al partidului.

Potrivit unor surse politice citate de neews.ro, după Congresul care urmează să aibă loc spre sfârşitul lunii aprilie, Constantin ar putea să rămână doar cu o funcţie onorifică în interiorul formaţiunii politice.

Dacă la Delegaţia Permanentă de duminică Daniel Constantin se va opune în continuare convocării Congresului, ar putea să-şi piardă şi spijinul politic şi din coaliţia de guvernare şi asta ar putea atrage pierderea funcţiei de vicepremier şi ministru al Mediului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.