Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri cu SCANDAL și îmbrânceli la PNL Sector 4/ UPDATE

pnl s4

Un scandal monstru a izbucnit la ședința de alegeri a PNL Sector 4. Atât de tare s-au încins spiritele încât s-a ajuns la îmbrânceli și vorbe dure aruncate între colegii de partid.

UPDATE: Ședința de alegeri a fost anulată. O nouă ședință de alegeri va fi organizată Marți.

Vezi și: STENOGRAME de la DNA într-un mega-dosar: 'Bă, ne-o fi filmat că am dat plicul?'

Surse liberale susțin că scandalul ar fi izbucnit atunci când partizanii lui Marius Rogin, președinte demisionar al filialei ar fi interzis accesul în sala de ședințe a partizanilor contracandidatului, Radu Carp.

De partea cealaltă, partizanii lui Marius Rogin susțin că nu au a face cu violențele care au avut loc și arată cu degetul spre fostul primar interimar general al Capitalei, Răzvan Sava, acum consilier local în Consiliul Local al Sectorului 4, care s-ar fi ocupat de organizare și care ar fi angajat o firmă de pază. Agenții firmei de pază ar fi primit ordine precise pe cine să lase și pe cine să nu lase în sală și s-ar fi ajuns la violențe în momentul în care membri vechi nu au fost lăsați să intre în sală.

Ambii candidați sunt din fostul PDL. Din partea conducerii centrale au fost prezenți Costică Canacheu, secretar general al PNL București, Ovidiu Raețchi, prim-vicepreședinte al PNL București, Adriana Săftoiu, prim-vicepreședinte PNL București și Cristian Bușoi, președinte interimar al PNL București.

Vezi și: SONDAJ - Diferența dintre PSD și PNL, în sondajele liberalilor

content-image

Alegerile pentru desemnarea preşedintelui PNL Sector 4 şi a Biroului Politic teritorial al acestei filiale au fost amânate marţi din lipsă de cvorum, a anunţat şeful liberalilor bucureşteni, Cristian Buşoi. 

El a precizat că din cei aproximativ 800 de membri ai PNL Sector 4 care îndeplineau condiţiile pentru a-şi exprima votul (vechime şi cotizaţia plătită) au fost prezenţi 227, faţă de 420 cât era necesar. 

Buşoi a anunţat că filiala Sector 4 se va reuni din nou pentru aceste alegeri cel mai probabil lunea viitoare, urmând ca data exactă să fie stabilită în şedinţa Biroului Politic al PNL Bucureşti de miercuri. 

"Următoarea dată la care vor fi stabilite alegerile nu va mai fi sub condiţia cvorumului", a afirmat Buşoi. 

Pentru preşedinţia PNL Sector 4 şi-au depus candidatura secretarul executiv al PNL Radu Carp şi preşedintele interimar al filialei PNL Sector 4, Marius Rogin. 

"Am văzut o tensiune uşor nefirească pentru ceea ce ar trebui să însemne familia şi echipa PNL. Sigur, este posibil ca în entuziasmul organizării acestor adunări generale să nu fi fost o organizare perfectă şi într-adevăr membri ai sectorului să nu fi fost din timp anunţaţi, membri vechi şi cunoscuţi să nu fi fost invitaţi să participe la această Adunare Generală. Dincolo de aceste lucruri pe care le vom regla mâine în şedinţa Biroului Politic pe Bucureşti, fiecare dintre noi nu trebuie să uite că avem un adversar cu totul şi cu totul diferit - PSD", a susţinut Buşoi, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.