Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință NEAȘTEPTATĂ la Guvern: Miniștrii, chemați de urgență la Palatul Victoria / UPDATE

Ultima Ora breaking news

UPDATE: Potrivit ultimelor informații din presă, întâlnirea de astăzi are loc ca urmare a unei ședințe a Guvernelor României şi Republicii Moldova care va avea loc joi, la Piatra-Neamț. Pentru pregătirea reuniunii, mai mulţi membri ai Cabinetului Grindeanu s-au întâlnit luni dimineaţă, la Palatul Victoria.

*

Membrii cabinetului Grindeanu au fost chemați luni dimineață, la Palatul Victoria, informează B1 TV. Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre o ședință de Guvern sau de o întâlnire de urgență. Potrivit unor surse ȘTIRIPESURSE.RO, la această întrunire participă și președintele PSD, Liviu Dragnea.

ANUNȚ care îi vizează pe comercianți! Ce spune șeful ANAF despre casele de marcat

De asemenea, nu se cunoaște subiectul care va fi discutat de membrii Executivului, însă întâlnirea survine după tensiunile de duminică din ALDE. Amintim că Daniel Constantin anunța ieri că va urma să poarte astăzi o discuție cu premierul Sorin Grindeanu.

Printre miniștrii care au ajuns luni dimineață la sediul Guvernului se numără cel al Justiției, Tudorel Toader și ministrul de Interne, Carmen Dan.

Convocarea acestei întâniri este una surprinzătoare, în condițiile în care ședința săptămânală de Guvern trebuia să aibă loc joi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.