Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eduard Hellvig, audiat în scandalul SMS-ul: Niciodată SRI, în mandatul meu,nu va fi implicat politic

Ultima Ora breaking news

Directorul SRI Eduard Hellvig a declarat, la sosirea la Parlament, că SRI nu va fi implicat politic pe durata mandatului său. Acesta a mai spus că nu are ce să-și reproșeze privind colaborarea interinstituțională.

Chestionat care este protocolul și dacă, până la urmă, ministrul MAI a primit informările în acea zi, șeful SRI a afirmat: „Răspunsul o să vi-l dea domnul președinte Țuțuianu, după audierea pentru care am fost invitat la comisie. Colaborarea instituțională între SRI și MAI se face pe baza protocolului, evident. Acolo, în protocol sunt scrise toate mecanismele de colaborare și o să vi le comunice domnul președinte Țuțuianu, după audieri.”

Întrebat dacă are să-și reproșeze ceva: „ Nu, absolut nimic”. „Niciodată SRI nu va fi implicat politic în nicio activitate de asemenea gen”, a completat șeful SRI.

Prognoza METEO: Cum va fi vremea la sfârșit de săptămână

Acesta a venit cu două valize de documente: „Întotdeauna vin cu documente”, a mai spus Hellvig.

Eduard Hellvig este audiat de comisia de control din Parlament. Acesta trebuie să dea explicaţii în urma scandalului sms-urilor trimise către MAI în seara protestelor violente din Piaţa Victoriei.

Un document ce conţine acele mesaje a fost trimis încă de săptămâna trecută preşedintelui comisiei de control a SRI, Adrian Ţuţuianu.

Eduard Hellvig este audiat pentru a doua oară în decurs de o lună de comisia de control a SRI. Ultima dată acesta a venit la audieri cu toată conducerea serviciului şi cu patru valize negre, pline cu documente. Tot astăzi se judecă şi contestaţia de arestare pentru cei patru huligani care au provocat scandalul din Piaţa Victoriei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.