Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șef din administrație șochează: '90% din juriști și economiști sunt analfabeți'

electricshock01

Directorul direcţiei Servicii Publice Tulcea, Cezar Jipa, a declarat în plenul Consiliului Local Tulcea că 90% dintre jurişti şi economisti sunt semianalfabeţi. Jipa a încercat astfel să motiveze dorinţa de a angaja o casă de avocatură privată.

„E de notorietate publică că (n.a. cacofonia aparţine eruditului Jipa) printre jurişti şi economisti 90% sunt semianalfabeţi. Funcţionali, sunt foarte răutăcios, îmi asum această afirmaţie şi este o chestie dureroasă, situaţia asta este echivalentă cu cea mai mare fraudă intelectuală care s-a întâmplat în România de 25 de ani. Revin, 90% sunt semianalfabeţi, 5% sunt analfabeţi funcţionali iar 5 % sunt şi ei pe piaţă! “a afirmat Cezar Jipa directorul Direcţiei de Servicii Publice, direcţie aflată în subordinea Consiliului Local Tulcea, potrivit presei locale.

După ce a fost luat la rost de câţiva consilieri Jipa s-a corectat, tot la microfon: „Eu îngroş ca să înţelegeţi o treabă, vă daţi seama că nu este aşa, nu sunt 90% analfabeţi, sunt doar 80! “.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.