Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Efectul Victor Ponta: cum s-a viralizat expresia 'sper să crăpi'

www.paginademedia.ro
postare Hotnews Ponta

Notorietatea de care se bucură Victor Ponta a făcut ca unul dintre subiectele săptămânii în mediul online, postarea în care un jurnalist îi urează lui Ponta să crape, să devină un adevărat viral. Peste 800 de materiale care au circulat per total în online în ultimele două zile au conţinut expresia „spersacrapi”, reprezentativă pentru deja faimosul subiect al postării adresate lui Victor Ponta, arată o monitorizare Zelist Monitor.

Expresia a circulat pe reţelele de socializare, în presă, pe bloguri, pe forumuri şi pe agregatoare (aplicaţii care colectează, procesează şi gestionează conţinut web), informează Paginademedia.

Publicitate

Importat de menţionat este faptul că monitorizarea a vizat expresia „spersacrapi” prezentă în postările şi comentariile paginilor publice de pe reţelele sociale, strict sub formele #spersacrapi, #spersacrapivictorponta sau spersacrapi.

Câteva concluzii ale monitorizării:

  • Facebook, Twitter şi agregatoarele au adunat mai mult de trei sferturi din totalul menţiunilor.
  • Facebook-ul conduce în ceea ce priveşte menţionarea expresiei spersacrapi. Expresia a fost menţionată de 389 de ori pe Facebook, din totalul de 818 menţiuni din perioada 2 - 4 noiembrie. De menționat că monitorizarea ia în calcul doar postările și comentariile de pe paginile publice nu și cele personale.
  • Twitter este pe locul al doilea, cu 233 de postări care au menţionat expresia.
  • Agregatoarele au ocupat poziţia a treia, monitorizarea Zelist localizând 73 de menţiuni, majoritatea cu trimitere la site-ul creat în ziua evenimentului, www.spresacrapi.net, intens vizitat în primele 24 de ore de la lansare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.