Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Comisiei Europene, mesaj CRUCIAL pentru Sorin Grindeanu

Juncker

Comisia Europeană se așteaptă ca România să continue direcția pozitivă privind o guvernare stabilă, o creștere economică robustă, iar executivul european va fi în continuare un partener constant în această privință, i-a transmis președintele Comisiei, Jean-Claude Juncker lui Sorin Grindeanu, noul prim-ministru al României, într-o scrisoare de felicitare.

Fostul șef al ANAF lansează un ATAC la '4-5 miniștri INADECVAȚI',laude pentru o 'numire REMARCABILĂ'

„Suntem într-o perioadă importantă pentru România și Uniunea Europeană. Așteptăm continuitatea direcției pozitive a României în ceea ce privește o guvernare stabilă, o creștere economică robustă, o producție consolidată, o creștere a standardelor de viață și un sistem judiciar independent care poate susține lupta împotriva corupției”, a precizat Juncker în scrisoarea publicată și pe contul său oficial de Twitter, potrivit caleaeuropeana.ro.

„Comisia Europeană rămâne un partener constant și de încredere în aceste angajamente, prin sprijinul nostru financiar, prin expertiza noastră tehnică și prin prezența noastră locală. Așteptăm să lucrăm cu noul parlament și noul guvern și să celebrăm împreună, în 2017, zece ani de la aderarea României la Uniunea Europeană”, se mai arată în scrisoarea liderului Comisiei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.