Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful Gărzii lui Vlad Țepes: 'Ne vom apăra singuri' / VIDEO

congres PRU

Luptătorul K1, Daniel Ghiță e amenințător. Șeful Gărzii lui Vlad Țepeș a rostit un discurs extrem de dur în care a vorbit despre situația politică și socială din România. știripesurse.ro vă prezintă în exclusivitate discursul luGhiță, cel care a format această grupare paramilitară.

"Oamenii vor ceva nou, vor o schimbare, aşa că s-a născut Patrula lui Vlad Ţepeş, deci nu armata naţională. (...) S-a născut Patrula lui Vlad Ţepeş, care va fi formată din români inimoşi, cu suflet mare care îşi vor ajuta semenii aflaţi la necaz şi care au nevoie de sprijin. Ne vom implica şi vom ajuta acolo unde sunt crize umanitare, unde este nevoie de implicare civică, unde întrajutorarea semenilor poate face diferenţa.

Patrula lui Vlad Ţepeş va veghea ca cei sărmani şi uitaţi de autorităţi să nu fie victimele interlopilor, tâlharilor, hoţilor cu diplomă. Dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri, trebuie să dăm un semnal că România nu este sat fără câini, în care oricine urlă mai tare sau se ia de cei slabi şi neajutoraţi are câştig de cauză. Vom colabora cu autorităţile şi le vom informa asupra acestor situaţii, dar dacă autorităţile se vor uita în altă parte, vom avea noi grijă ca aceşti români asupriţi pe care nu-i apără nimeni", a spus Ghiță.

 

Citește și: EXCLUSIV Primele imagini cu Garda lui Vlad Ţepeş / VIDEO

Vezi şi: EXCLUSIV Cum arată primele trupe paramilitare pentru liniştea românilor / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.