Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful revoluționarilor candidează la Primăria Timișoara din partea PRU

Liviu Bacana

Liviu Băcana, președintele Asociației 16 decembrie 1989 Timișoara, va candida la Primăria Timișoarei din partea Partidului România Unită. Anunțul a fost făcut ieri de televiziunea Telenova din Timișoara, care anunță că ”revolutionarul Liviu Bacana se inscrie in lupta cu Barsasteanu (PSD) si Robu (PNL) pentru Primaria Timisoara! Va candida din partea Partidului Romania Unita a lui Bogdan Diaconu!”.

Iată și crezul politic al candidatului revoluționar, prezentat pe pagina sa de socializare: ”PRIMARUL TIMISOAREI - Eseu despre crezul meu politic

Pentru mine , miza acestui demers , este cetateanul. Nu doar cel timisorean. O astfel de actiune incununata de succes , ar insemna o " detonare " la nivelul Timisoarei dar si al Romaniei , a unei " Sinergii" pe care ultimii 26 de ani de politica locala si nationala " malefica " , au " arestat-o " ! Intr-un " imobilism social " planificat , premeditat si manipulat de fiecare data si la fiecare scrutin , pentru exprimarea de catre cetateni a ....unui " vot captiv " !

Un " vot " acaparat mereu , prin metode de cele mai multe ori nedemocratice , de indivizi cu " interese personale si de grup " , stransi de acestea sub palaria diverselor partide " de familie si de familii" , mai mari sau mai mici ! Rand pe rand de-a lungul timpului , folosind in mod demagogic principiile " alternantei la guvernare si/sau putere " si al " aliantelor ante sau post electorale " , partidele clasice ale post-decembrismului romanesc .....si-au aratat in mare parte limitele!... Partidul din partea caruia voi candida , e un partid nou! Un partid format din oameni care nu au mai facut politica pana acum , sau care au facut-o din pozitii periferice puterii”, arată Liviu Băcana de ce se înscrie în această luptă din partea Partidului România Unită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.