Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

El e cel care l-a salvat pe Băsescu de demitere! Nu e de la CCR

basescu

Dezvăluirea îi aparține lui Cristian Preda. Europarlamentarul PMP spune cine a avut ideea ca Băsescu să transmită propriului electorat să nu iasă la vot în iulie 2012.

”La marșul organizat de PMP, am reamintit că ideea boicotului a fost formulată prima dată de Gheorghe Ștefan (Pinalti) într-o reuniune a conducerii democrat-liberalilor și că a fost nevoie de vreo zece zile ca acestei soluții să i se ralieze toți membrii BPN ai PDL (cu excepția Andreei Vass, care a preferat să se abțină).

Traian Băsescu a vrut inițial să lupte la urne cu USL, dar PDL l-a convins că doar boicotarea scrutinului poate salva domnia legii. Alături de președinte au stat atunci Blaga, Macovei, Papahagi, Neamțu, MRU, TRU, Pavelescu și, cu voia dvs., ultimul pe listă, eu însumi.

Dacă n-am fi pledat pentru neparticipare, statul de drept ar fi pierit. Să fim recunoscători membrilor și simpatizanților PDL, PNȚCD, Forța Civică, Noua Republică, dar și UDMR, pentru că au împiedicat validarea la urne a crizei regimului provocate de USL.”, a scris Preda pe o rețea de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.