Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

El e TERORISTUL de la New York: Imagini când fugea, după ce a ucis 8 oameni și a rănit 15 / VIDEO

Un vehicul a intrat marţi după-masă pe o pistă de biciclete din districtul newyorkez Manhattan; incidentul s-a soldat cu mai cel puțin 8 morți şi 15 răniţi, iar şoferul a fost doborât de gloanţele poliţiei. Este vorba despre Sayfullo Saipov, din Tampa, Florida. El e din Uzbekistan și se află din 2010 în SUA.

Primarul oraşului New York, Bill de Blasio, a afirmat este vorba de un atac terorist. Poliţia din New York anunţă că la locul atacului din Manhattan au fost găsite o armă pentru paintball şi un pistol cu bile, prezentând totodată şi cronologie evenimentelor.

Citește și: PRO TV a încasat-o bine de tot! Din ce motiv a fost amendată televiziunea din Pache – suma este considerabilă

Șeful NYPD a furnizat câteva detalii: vehiculul lovit era un autobuz pentru transportul elevilor şi că doi copii şi doi adulţi aflaţi înăuntru au fost răniţi. Suspectul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, a ieşit din camionetă având asupra sa o armă de paintball şi una cu aer comprimat, de tipul cu proiectile plate din plastic. El a fost împuşcat în abdomen şi este spitalizat, iar poliţia nu intenţionează deocamdată să îi facă cunoscută identitatea. Așa cum reiese și din poze, este un bărbat cu barbă, tipul islamist. El a strigat Allah Akbar, la ieșirea din mașină.

În imaginile difuzate de televiziunile americane şi pe internet, putea fi văzută o camionetă albă lovită în partea din faţă, pe pista de biciclete paralelă cu râul Hudson. Vehiculul era inscripţionat cu logo-ul lanţului de magazine Home Depot. De asemenea, se vedeau mai multe biciclete împrăştiate pe pistă şi două victime întinse pe jos.

Citește și: Instituția care oferă cele mai mari salarii din țară și-a triplat numărul de angajați! Fiica președintelui, printre salariați!

Un martor a declarat pentru postul Channel 7 al televiziunii ABC că a văzut camioneta mergând cu viteză ridicată spre sud şi lovind câţiva oameni, apoi câteva victime căzute în faţa liceului de elită Stuyvesant. El a adăugat că a auzit nouă sau zece focuri de armă, dar nu este sigur de unde. Şeful NYPD a precizat că suspectul a fost împuşcat de un poliţist în uniformă.

 

content-image

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.