Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Electrica acordă o linie de credit revolving intragrup de 100 milioane lei filialei Electrica Furnizare

electrica

Consiliul de Administraţie al furnizorului şi distribuitorului de energie Electrica SA a aprobat acordarea unei linii de credit revolving intragrup de 100 de milioane de lei către filiala de furnizare Electrica Furnizare.

Linia de credit este pentru ”finanţarea fluctuaţiilor capitalului de lucru, în condiţiile pieţei, aşa cum acestea se vor stabili pe baza unui studiu ce va fi întocmit în perioada imediat următoare”, potrivit unui comunicat transmis vineri de Electrica Bursei de Valori Bucureşti (BVB), anunță News.ro.

Citește și: Guvernul Tudose, luat la rost în scandalul taxei de solidaritate: 'Nu există o directivă europeană care să oblige România...'

Grupul Electrica are 3,68 milioane de clienţi şi a distribuit aproximativ 17,5 TWh de electricitate în 2016, în creştere cu 2,6% faţă de 2015. Statul, prin Ministerul Energiei, este cel mai mare acţionar, cu o deţinere de 48,78%.

Electrica are în prezent o valoare de piaţă de 4,49 miliarde lei (circa 1 miliard euro).

Electrica Furnizare, filială a Grupului Electrica, s-a înfiinţat în iulie 2011, prin fuziunea fostelor filiale Electrica Furnizare Muntenia Nord, Electrica Furnizare Transilvania Nord şi Electrica Furnizare Transilvania Sud.

Electrica Furnizare are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice şi funcţionează în 18 judeţe ale ţării. De asemenea, compania are şi licenţă de furnizare gaze naturale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.