Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, ipoteză EXPLOZIVĂ despre întâlnirea Ghiță-Coldea: 'I-a dat facturi FALSE' - DOCUMENT

nasul tv
elena udrea

Elena Udrea a lansat, pe pagina sa de Facebook, o ipoteză în scandalul Sebastian Ghiţă - Florian Coldea. Ea spune că Florian Coldea a mers la vila lui Sebastian Ghiţă să-i ceară documente justificative după dezvăluirile făcute de fosta cosilieră a lui Traian Băsescu la începutul anului 2015 şi că de atunci cei doi nu s-au mai văzut.

"Mi-e greu sa nu fac un comentariu, dupa cea de-a opta inregistrare a lui Ghita...

Spune ca dupa dezvaluirile mele despre Florian Coldea din 30 ianuarie 2015, acesta a fost chemat sa dea explicatii in fata unei comisii interne din SRI.

Ca sa se justifice in fata Comisiei, Coldea i-a cerut lui Ghita facturi pe numele lui care sa dovedeasca faptul ca el insusi si-a platit vacantele facute cu fostul deputat si nu le-a primit cadou de la acesta. Ghita i-a dat facturi false, pentru ca nu se mai puteau face retroactiv acte pe numele lui Coldea, vacantele fiind platite in realitate de firma Asesoft...

Deci, acum aflam ce cauta Coldea la casa de vacanta a lui Ghita de la Cheia, la doua zile dupa dezvaluirile pe care le-am facut si acuzatiile pe care i le-am adus, lui si Codrutei Kovesi.

A mers ca sa se puna de acord cum sa se apere si sigur sa ii reproseze ca mi-a spus niste lucruri, pe care eu le-am facut publice apoi... De aceea a si fost ultima discutie privata intre cei doi, asa cum chiar fostul deputat a spus intr-una din inregistrari; pentru ca din acel moment nu a mai avut incredere in Ghita...", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Citește și: Moise Guran îl acuză pe Eduard Hellvig în cazul Florian Coldea

Sebastian Ghiţă a adus noi acuzaţii împotriva lui Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi, într-o nouă înregistrare explozivă, difuzată luni seara, de România TV.

"Sunt convins că deja multe din dezvăluirile făcute despre aceste dopuă persoane, Coldea şi Kovesi, au putut fi verificate de către dumneavoastră. Aţi văzut cu toţii documente, facturi, imagini ţşi aţi auzit multe dintre lucrurile întâmplate în România, dar nu pe toate. Sunt convins însă, că atât Kovesi, cât şi Coldea încearcă să muntă şi să muşamalizeze totul.

În cazul plagiatului doamnei Kovesi, Parchetul General a spus că nu a putut verifica zborul de la Cluj, cu avion privat, pentru că nu au găsit firma. Pentru că firma e în insolvenţă, iar Parchetul nu a reuşit să recupereze nişte documente. Eu cred că a minţit. Iată factura din 27 iulie 2012, cea care dovedeşte că împreună cu Mihnea Costoiu am fost la Cluj, pentru a o acoperi pe Kovesi (n.r. - al doilea video, din cele de mai jos). Aţi văzut toţi cu comisia aceea a ministerului a păcălit legea, a minţit şi a încercat să demonstreze ceva ce ne este clar tuturor. A încercat să demonstreze că Kovesi a plagiat doar puţin şi în în părţile esenţiale, dar în realitate ei au verificat doar 100 de pagini din 400 şi nu au folosit un software deloc", a spus Sebastian Ghiță.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.