Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea acuză: Cenzura lui Dacian Cioloş este o făcătură

udrea

Elena Udrea a scris pe Facebook că scandalul izbucnit după amânarea emisiunii „Viaţa SatuluI” în care era invitat premierul Cioloş după campanie ar fi o făcătură a Sistemului. Candidata independentă din Bucureşti susţine că este o campanie de victimizare a primului-ministru şi de atac la adresa PSD. Mai mult, TVR a fost folosit în ultimul an drept post de propagandă pentru Sistem şi care a fost pus în slujba guvernului.

Vezi și: OPINIE Cât de proști îi cred oamenii premierului pe români. Făcătura cu interviul de la TVR

Vezi și: SONDAJ - Firea și PSD rup tot. DEZASTRU total pentru PNL

Redăm mesajul integral al Elenei Udrea:

„Povestea "Cioloş - cenzurat la TVR" este o făcătură a Sistemului, care lansează tot felul de petarde pentru a-l victimiza pe unicul Prim-ministru pe care România poate, trebuie şi merită să-l aibă după 11 decembrie.

Să facem un calcul - Cioloş s-a dus la Viaţa Satului să le spună românilor de ce nu a dat subvenţii agricole timp de 8 luni în 2016. Un mesaj genial care ar fi fost văzut, în cel mai bun caz, de 100.000 de români.

Acum, toţi românii au văzut cum săracul de Cioloş a fost cenzurat şi nu l-au lăsat pe el nenorociţii de politruci puşi de PSD să spună ce ar face pentru agricultura românească. Nu 100.000 de oameni, ci milioane de români au văzut asta.

Este, de fapt, o campanie de potenţare a lui Cioloş prin transformarea TVR în ţintă, cu bună-ştiinţă din partea celor care sunt decidenţi în televiziunea publică. Numai orbii nu au văzut că, în ultimul an, TVR a fost folosit ca şi canal de propagandă a Sistemului în folosul unui Guvern care nu s-a remarcat prin nimic.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.