Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, afirmaţii incredibile despre Iohannis: Blonda supremă 'l-a reevaluat' pe preşedinte

Inquam Photos / Octav Ganea
elena udrea

Afirmaţii incredibile ale fostei blonde de la Cotroceni. Una dintre apropiatele fostului preşedinte, Traian Băsescu l-a 'reevaluat' pe Klaus Iohannis. Elena Udrea crede că şeful statului s-a schimbat total odată cu vizita ăn Statele Unite, la Casa Albă. Udrea crede că Iohannis nu va mai face ce îi spune "Noua Securitate"

"Hmmm...ma uit la Presedintele Klaus Johannis, cel din ultimele doua saptamani si constat o schimbare majora in atitudinea sa. Am mai vazut comentarii similare in presa si mi-au atras atentia. Sunt de acord ca modul in care se comporta fata de criza politica generata de scandalul din PSD arata un Presedinte complet diferit de cel cu care ne obisnuisem. Acum a stat departe de lupta politica, de jocurile pentru putere care s-au facut, a reactionat constitutional, fara parti-pris-uri politice ori umori personale.

Citeşte şi: Mesajul lui Emmanuel Macron după întâlnirea cu Klaus Iohannis:Ce a spus preşedintele Franţei / VIDEO

Multi pun schimbarea pe seama vizitei din SUA, care s-a suprapus perfect peste aceasta noua ipostaza prezidentiala. Daca e asa, fie aceasta vizita, care a fost un succes incontestabil, alaturi de toate actiunile in plan extern din aceste zile, l-au facut sa simta importanta a ceea ce reprezinta, ca Presedinte al Romaniei in prezentul context international si, sa se detaseze de circul dambovitean, fie acolo, in SUA, i s-au trasat liniile de actiune pe care le are de urmat de acum inainte.

Citeşte şi: Opoziţia vrea la guvernare, dar nu acceptă condiţiile UDMR: 'Închidem discuţiile de la început'

Sau poate amandoua. Cert este ca, mie imi pare ca nu mai este dispus sa se conformeze cererilor facute de Noua Securitate si sa faca jocurile acesteia. Sistemul nu se mai poate baza pe Johannis in planul de control obscur al clasei politice si exercitare oculta a puterii, nu ii mai poate pune cu forta in pieptul celebrei geci rosii, #rezist. Ceea ce inseamna cel mai important pas in reinstalarea democratiei si statului de drept in Romania. Sper ca nu m-am grabit cu aceasta concluzie si recalibrarea prestatiei Presedintelui dupa principiile Constitutiei si standardele democratice europene si transatlantice este una reala. Vom vedea...", a scris Udrea pe facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.