Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea aruncă BOMBA: ”Serviciile secrete străine sunt implicate!”

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, susține că în cazul plimbării de la Paris, sunt implicate serviciile secrete din Franța, care au colaborat cu Serviciul de Informații Externe din România.

Elena Udrea a explicat că vizita ei a avut loc în luna februarie, iar facturile de la hotelul unde a stat au fost ridicate în luna septembrie, imediat după ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale.

”Este o nebunie de tip securistic! Funcțiie publice vin și trec, dar prieteniile între oameni rămân. Ce ar fi acum să rup o prietenie veche de 20 de ani.

Pe doamna Bica o cunosc încă de când eram amândouă în Guvern, ea era secretar de stat. Fiind de aceeași vârstă și aceeași zodie, având și aceeași formație profesională ne-am împrietenit.

Este clar că s-a lucrat cu servicii secrete din Franța, pentru că nu-ți dă nimeni chitanța de la hotel, nu-ți spune nimeni câte cafele a băut Elena Udrea.

Am vorbit deja cu un avocat și voi da în judecată hotelul la care am stat.

S-a produs un filaj profesionist și se pune întrebarea cine este dispus să cheltuie atâția bani ca să mă fileze pe mine la Paris.

Factura care este luată de la hotel a fost obținută în 29.09. 2014, adică la 7 luni distanță de la momentul în care am fost la Paris și imediat după ce mi-am anunțat candidatura la alegerile prezidențiale”, a declarat Elena Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.