Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea aruncă pisica în curtea lui Iohannis: DEZVĂLUIRI care dau fiori reci Cotroceniului

udrea iohannis

Elena Udrea pare pusă pe dezvăluiri din interiorul sistemului și aruncă o temă de reflecție în curtea președintelui Klaus Iohannis. Udrea susține că Iohannis va lua decizia de a numi un nou director la SRI sub presiunea prim-adjunctului Florian Coldea. Udrea susține că Iohannis va fi forțat de acesta deoarece Coldea a fost cel care i-a ”rezolvat” dosarul de incompatibilitate pe care îl avea la ÎCCJ.

”Aveti informatii despre adevaratele motive care au stat in spatele demisiei lui George Maior din fruntea SRI?

Nu, dar in mod sigur nu a plecat de bunavoie. Este dreptul presedintelui sa schimbe seful SRI, sa lucreze cu cine vrea. Parerea mea ca urmatorul sef al SRI, daca nu va fi domnul Coldea, urmatorul sef al SRI cu siguranta va fi un om agreat de domnul Coldea.

De ce spuneti asta? Ca nu el decide…

Pana si solutia in cazul domnului Iohannis are legatura cu domnul Coldea (n.red. – decizia ICCJ in dosarul de incompatibilitate). Deci, nimeni, in tara aceasta nimeni, nici actualul sef al statului, nu este un om lipsit de secrete, sau nu este un om fara vulnerabilitati. De aceea, in acest moment, spun ca nu se poate un nou sef la SRI fara acceptul domnului Coldea.

Si cum apreciati ca o sa fie relatia dintre Klaus Iohannis si sefii din justitie sau sefii de la serviciile secrete?

Poate fi una corecta legata de sefii din justitie. Legata de domnul Coldea cu siguranta va fi, cel putin o perioada, o relatie in care domnul Iohannis va face ce ii spune domnul Coldea.

Daca o sa ramana in functie…

Daca va ramane in functie, desigur. Eu cred si sper ca aceste lucruri pe care le spun, si care prezinta o realitate a societatii noastre de astazi, sa nu ramana fara consecinte. Sper ca oamenii care n-au curaj sa imi dea dreptate pe fata, totusi, sa ia atitudine, sa gandeasca ca nu se poate sa traim intr-o tara in care un om gestioneaza secretele tuturor si conduce tara prin detinerea acestor secrete. Ca urmare, ma astept ca dincolo de lipsa de curaj a unora, a multora, totusi sa existe o reactie la ceea ce se intampla, si domnul Coldea macar sa fie cercetat si sa i se ceara plecarea din fruntea SRI.”, a declarat Elena Udrea, într-un interviu pentru Luju.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.