Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, audiată în dosarul lui Vasile Blaga

Inquam Photos / Octav Ganea
elena udrea

Fostul ministru Elena Udrea este așteptată astăzi la Tribunalul București pentru a fi audiată în dosarul lui Vasile Blaga. în care fostul lider PNL este judecat pentru trafic de influenţă în dosarul finanţării ilegale a PDL în perioada 2011-2012. La instanță mai sunt așteptați alți patru martori.

CTP face MARELE anunț, după calificarea Simonei Halep în semifinale Open-ului Chinei: 'Ceva, o barieră, s-a rupt în mintea ei'

În 3 mai, Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv că judecarea dosarului în care Vasile Blaga este acuzat de trafic de influenţă pentru finanţarea ilegală a PDL în perioada 2011-2012 poate începe la Tribunalul Bucureşti. În dosarul finanţării ilegale a PDL, în 28 noiembrie 2016, procurorii DNA Ploieşti l-au trimis în judecată pe fostul copreşedinte al PNL Vasile Blaga, pe care îl acuză de trafic de influenţă, pentru că, în perioada 2011-2012, când era secretar general al PDL şi senator, ar fi primit în patru rânduri, printr-un interpus, 200.000 de euro şi 500.000 de euro de la fostul primar din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan.

Blaga a demisionat din funcţia de copreşedinte al PNL imediat ce procurorii DNA Ploieşti au început urmărirea penală în cazul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.