Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea 'dă cărțile pe față' după condamnare: Câți bani i s-au dat lui Florian Coldea

www.nasul.tv
Laura Codruța Kovesi Florian Coldea

Fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea a primit lovitura de grație. A încasat 6 ani de pușcărie în primă instanță, în dosarul Gala Bute. După condamnare, Udrea dă cărțile pe față și face afirmații grave la adresa fostului adjunct SRI, Florian Coldea.

Citește și: Mesajul lui Traian Băsescu după condamnarea Elenei Udrea: Ce a DECIS fostul președinte

"Dorin Cocoș i-a dus 500.000 de euro lui Coldea. Nu o spun prima dată.Mai mulți judecători au ajuns la Înalta Curte cu sprijinul lui Florian Coldea. Florian Coldea l-a trimis pe Sebastian Ghiţă în arest la Dorin Cocoş să îi transmită să stea liniştit, să nu spună nimic pentru că totul va fi bine. Am crezut că nu mai sunt judecători care nu mai răspund la comanda sistemului. Cred că una dintre judecătoare nu a mai răspuns la comenzile sistemului. Coldea nu mai e la butoane şi am înţeles că nu mai are nici bodyguard după el. Doamne ajută. Pentru mine bătălia e pe viaţă şi pe moarte. Acuzaţiile astea sunt minciuni sfruntate. În apel nu o să mai merg pe principiul să nu mai deranjăm completul de judecată", a tunat Udrea la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Omul lui Băsescu aruncă bomba după condamnarea lui Udrea:'Dragnea și Tăriceanu nu scapă de pușcărie'

Udrea a comentat în termeni duri sentința și se jură că totul e o "făcătură". Acuzațiile sunt extrem de grave. "Sentința e un abuz. Dacă nu făceam această mascaradă de doi ani, puteau să dea această sentință încă din aprilie 2015. Cum să le dai turnătorilor cu suspendare. Cei care au turnat împotriva mea, au primit toți cu suspendare. Pentru o simplă declarație am stat în arest și acum sunt condamnată. Cine nu a turnat împotriva mea a primit cu executare. Dacă torni și dai declarațiile pe care le vrea DNA, scapi. Dacă nu, nu. În acest caz numai eu dau bani înapoi. Trebuie să dau banii înapoi mituitorilor. Mituitorul Gărdean nu este judecat, are dosarul la DNA și trebuie să îi dau și banii.", a dezvăluit Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.