Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea dă de pământ cu Dacian Cioloş: 'Trebuia să pună mâna pe telefon'

Inquam Photos / Octav Ganea
elena udrea Inquam Photos

Elena Udrea s-a dezlănţuit pe Facebook împotriva Guvernului Cioloş, pe care îl acuză că se află în spatele procedurii de infrigement pe care Comisia Europeană a lansat-o împotriva României ca urmare a legii care presupun ca produsele româneşti să se găsească în proporţie de cel puţin 51% în rafturile supermarketurilor. Candidata independentă din Bucureşti îi acuză pe cei din Executiv că au informat chiar ei Bruxelles-ul cu privire la legea adoptată de Parlament.

Citește și: GAFĂ PORNO la TV: A lăsat-o pe o prezentatoare în sânii goi / VIDEO

Blonda îi reproşează lui Cioloş că nu a pus mâna pe telefon pentru a vorbi cu reprezentanţii Comisiei Europene. „Cioloş, care a fost comisar european pe agricultură, trebuia să pună mâna pe telefon şi să-i sune pe bruxellezii lui să le spună să lase România în pace. Cu toţii ne aducem aminte de protestele fermierilor francezi, mai ales ale celor care se ocupau de zootehnie şi de producţia de lapte, cărora onor Premierul Sistemului le-a luat apărarea la momentul respectiv şi a dat curs revendicărilor din Franţa”, a tunat Udrea pe pagina sa de socializare.

Citește și: A fost creată, în laborator, PRIMA INIMĂ care bate

„Eu susţin că legea cu 51% produse româneşti la raft trebuie să rămână - ea va produce efecte pozitive în timp şi îi va ajuta pe fermierii români. Pentru asta însă, Sistemul trebuie pus în slujba cetăţeanului, pentru că acum apără mai mult interesele străinilor decât pe ale noastre”, şi-a încheiat candidata pledoaria.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.