Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, datoare vândută la ANAF: Ce întrebare de baraj are pentru DNA

elena udrea

Fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea trece prin clipe îngrozitoare. A ajuns datoare vândută la stat şi pe lista ruşinii. Dar cum s-a întâmplat asta?

Elena Udrea a precizat, marţi, că va verifica dacă are datorii la ANAF, pentru că nu are încredere în "acurateţea" informaţiilor publicate de instituţie. Mai mult, se întreabă ea, cum ar putea să-şi achite datoria, având în vedere că DNA i-a blocat toate conturile. "ANAF zice ca nu am platit un impozit de 39.000 Ron. Verific pentru ca nu am incredere in acuratetea informatiilor lor. Oricum, din cei aproape 150.000 de datornici anuntati, restanta mea ar fi nerelevanta fata de sutele, zecile de milioane ale altora. Dar chiar si asa, daca ceva a scapat contabilei mele si am o datorie, evident ca voi incerca sa o platesc. Spun ca voi incerca, deoarece eu am toate bunurile sechestrate, toate conturile poprite si toate veniturile blocate de catre DNA", a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Citeşte şi: Un bărbat și-a dat foc în fața Guvernului

"Pe de o parte statul prin ANAF imi cere sa platesc, pe de alta parte tot statul, prin DNA, imi blocheaza orice posibilitate de plata!! Si dupa o alta norma aberanta din noul Cod de Procedura Penala, odata ce ti s-a pus sechestru, nu mai poate fi ridicat pana la sfarsitul procesului!!! Deci, intreb DNA si ANAF, in cazul in care voi constata ca am intr-adevar aceasta restanta, cum as putea sa fac plata?", a mai scris Udrea. Deputatul Elena Udrea apare pe lista datornicilor persoane fizice la bugetul de stat făcută publică de către ANAF, cuantumul total al datoriilor ei fiind de 39.232 de lei. Cea mai mare parte a datoriilor Elenei Udrea este către bugetul de stat. Astfel, ANAF pretinde de la Elena Udrea pentru bugetul de stat 28.856 de lei ca obligaţii fiscale principale la care se adaugă obligaţii fiscale accesorii în valoare de 226 de lei. Alte obligaţii fiscale ale deputatei sunt către Fondul naţional unic de asigurări sociale de stat, anume 10.150 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.