Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea DECONSPIRĂ jocul din interiorul PSD

ponta udrea

La PSD, campania prezidențială e plină de scandaluri. După ce DNA a intrat direct în unii dintre membrii marcanți ai partidului, luptele pentru șefia formațiunii a determinat măsuri dure din partea lui Victor Ponta. Taberele au început să se sfâșie între ele înainte de a ajunge Ponta președintele României.

Elena Udrea consideră că PSD-ul nu mai este interesat să guverneze țara, ci să adopte legi în Parlament care să-i scape pe baronii partidului de pușcărie.

”Preocuparea principală a PSD, acum, nu este să genereze vreo viziune pentru ţară. Preocuparea nu este pentru guvernare, pentru a genera o viziune pentru România, ci o bătălie în interior, cine acaparează pârghiile de putere. Este tipic PSD ce se întâmplă acum, iar Victor Ponta nu are decât o soluţie, înainte de alegeri să demonstreze că ţine lucrurile sub control şi că el este de partea corectă.

Acolo deja se bat pe funcţii, cine îi urmează lui Victor Ponta. Dar să ştiţi că în oricare dintre situaţii, Victor Ponta este pândit de colegi să-i ia locul. Adică şi dacă, Doamne fereşte, ar ajunge preşedintele României, e o bătălie cine îi ia locul, cine preia partidul, dar şi dacă nu ajunge preşedintele României, la fel, va fi înlăturat şi iarăşi se pune întrebarea acolo, la ei în partid, cine o să-i ia locul.”, a declarat Udrea.

Citește și: Udrea, umilită la TVR: Cum a raspuns la întrebarea "Sunteți iubita lui Băsescu?" / VIDEO

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.