Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena UDREA, dezvăluiri despre cum a apărut ultimul dosar în care este cercetată

nasul tv
elena udrea

Ioana Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, este urmărită penal, sub control judiciar, de Direcția Națională Anticorupție, pentru instigare la abuz în serviciu și spălare de bani. În același dosar a fost pusă sub control judiciar și Elena Udrea. Fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea, invitată la ”Dosar de politician”, susţine că ancheta DNA privind campania lui Băsescu din 2009 se axează doar pe implicarea ei şi a Ioanei Băsescu.

Al câtelea doar este nici nu mai este relevant. Relevant este că apare, din nou, la momentul potrivit. Dosarele mele apar atunci când trebuie. Acum a apărut odată cu dosarul Ioanei Băsescu pentru că vine campania electorală iar partidul lui Traian Băsescu nu trebuie să intre în Parlament. Traian Băsescu nu trebuie să aibă nicio șansă să devină prim-ministrul României.

Acum, înainte de campania electorală apare acest dosar care se referă la finanțarea campaniei prezidențiale din 2009”, a declarat Elena Udrea, la B1 Tv.

KazMunaiGas, DECIZIE RADICALĂ după sechestrul pus de DIICOT

Era Vasile Blaga (șeful campaniei electorale din 2009 - n.r.). Eu eram unul dintre membrii echipei de campanie. Erau două locații de unde se desfășura campania - campania mare, în care era implicat și partidul și care se coordona de la Modrogan și o parte a echipei de comunicare care a avut ca activitate și implicarea în promovarea referendumului privind reducerea numărului de parlamentari. O parte din comunicare se desfășura din sediul din Lipscani. Acolo eram eu, erau și alți membri de partid”, a mai spus Udrea.

Fostul ministru a mai precizat că în cadrul noului dosar de la DNA se anchetează doar aspecte care au legătură cu numele său și cu cel al Ioanei Băsescu, nu întreaga campanie electorală.

Indiferent care sunt aspectele la care ne uităm, acesată campanie, inclusiv finanțarea campaniei, s-a făcut identic ca la orice candidat și ca la orice alt partid. Sigur, doamna Kovesi a dorit să înceapă cercetarea cu campania lui Traian Băsescu.

DNA verifică doar aspecte legate de Elena Udrea și Ioana Băsescu, nu verifică toată campania electorală.

Acuzația este că eu știam ce firme urmează să execute materialele de campanie și unde urmează să se facă plățile și că știam și de unde veneau banii, bani aduși de altcineva, de membrii de partid... Asta este acuzația, că eu știam.

Sediul de pe Lipscani a fost închiriat pentru că Traian Băsescu, fiind președinte în funcție, nu putea merge într-un sediu de partid. Atunci, s-a făcut un sediu separat, unde Traian Băsescu oricum nu a venit aproape deloc”, a mai spus Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.