Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, dezvăluiri INCENDIARE despre întâlnirile de la Oprea: 'Am fost o dată'

facebook
elena udrea

Elena Udrea a fost invitată sâmbătă să comenteze dezvăluirile lui Dan Andronic. Solicitarea a fost formulată în contextul în care jurnalistul Dan Andronic a publicat un articol în evz.ro, în care susţinea că în seara celui de al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din 2009 a mers la locuinţa lui Gabriel Oprea, în calitate de consultant politic, unde se aflau, printre alţii, George Maior, şef al SRI la momentul respectiv, Florian Coldea, prim-adjunct al directorului SRI, şi Laura Codruţa Kovesi, la momentul acela procuror general al României.

Elena Udrea a spus că nu știe ce s-ar fi putut discuta, „decât urmărirea alegerilor”.

Controversata OUG 13 a MURIT: Decizia magistraților într-un proces controversat

„Ce s-a întâmplat în noaptea aceea, când s-au întâlnit niște oameni, nu am fost de față și nu știu. Am aflat de la Dan Andronic. Discuțiile de acolo nu erau greu de intuit”, a declarat Elena Udrea.

Însă tot ea a descris cum erau aceste „chermeze”, spunând că a fost invitată o dată la ziua lui Gabriel Oprea.

„Cand eu am spus prima data ca erau aceste intalniri in care varfurile justitiei se intalneau cu politicenii, se spunea ca Elena Udrea spune acest lucru ca are un interes, dar s-a dovedit ca nu e asa. Am fost o data invitata la ziua domnului Oprea si o data la ziua domnului Maior, la care veneau lideri politici de peste tot... atunci nu mi se parea neaparat nepotrivit, erau oameni care se cunosteau, se sustineau sa ajunga pe functii. La petrecere in vie si cu lautari eu nu am participat, atmosfera era totusi destul de rigida. Erau pe grupuri oamenii, la nicio petrecere de felul acesta nu s-a dansat. (...)Veneau lideri politici cam de peste tot.", a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea susţine că în acea noapte nu se putea măzlui rezultatul alegerilor.

„Perceptia mea s-a schimbat mult, atunci intalnirile acelea pareau oarecum firesti... Ce se putea face in noaptea aceea? Existau procesele verbale, nu puteai sa mazluiesti intr-o parte...trebuia sa fie de acord si PSD-ul. Ce puteai sa faci in noaptea aceea? Daca s-ar fi putut, trebuia cu mult timp inainte...daca se putea face ceva, de ce ar fi asteptat ei noaptea alegerilor?...s-au strans acolo pentru a comunica mai usor intre ei, pentru a strange date mai usor. Intamplarea exista, adunarea aceea a existat, in contextul in care vorbim acum de lipsa toatala de democratie... de coruperea puterii de catre varfurile institutiilor de forta, cred ca ar fi important sa se afle de ce s-au strans in noaptea aceea...Atunci imi pareau normale intalnirile.”, a declarat Elena Udrea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.